Rubriek: Win!

Win bioscoopkaartjes voor romantisch drama Anna Karenina

‘Anna Karenina’ is een romantisch drama van regisseur Joe Wright (‘Atonement’, ‘Pride & Prejudice’). Het tragische liefdesverhaal dat nu te zien is in de bioscoop is gebaseerd op het wereldberoemde boek van Leo Tolstoy. Trouwenblog mag kaartjes voor deze film verloten!

Lees verder...

Xander de Buisonjé spreekt en zingt op Droombruiloft Sky

Verliefde koppels opgelet: de inschrijving voor Sky Radio’s Droombruiloft is geopend! Xander de Buisonjé zal het bruidspaar persoonlijk toespreken en toezingen! Maar er staat nog meer op het spel dit jaar: denk aan een fantastische plechtigheid met culinaire heerlijkheden in restaurant De Glazen Ruimte van topkok Ramon Beuk, een huwelijksreis naar een 5 sterrenresort op

Lees verder...

Win kaartjes voor The Five-Year Engagement

Zin om alle bruidsstress even te ontvluchten, dan hebben we een leuke film gespot waar je samen met je vriendinnen kan bijkomen. Vanaf volgende week draait The Five-Year Engagement in de bioscoop en wij mogen kaartjes weggeven voor een speciale voorvertoning.

Lees verder...

Win Hartenwens @trouwenblog en vraag je lief ten huwelijk

Verras jouw Valentijn dit jaar met een Hartenwens, een mooi houten hart met je persoonlijke boodschap erin gegraveerd. Wat dacht je van een huwelijksaanzoek? Van elk hart gaat een deel van de opbrengst naar de Hartstichting. Een dubbel mooi gebaar! Wil jij zo’n hart winnen, lees dan snel verder?

Lees verder...

Win gratis bruiloft op de Veluwe

Ondernemers op de Veluwe zijn een bijzonder initiatief gestart. Zij willen dit najaar als team belangeloos een fantastische trouwdag organiseren voor een bijzonder stel mensen. Ze zoeken hiervoor een bruidspaar uit de regio dat het verdient om in het zonnetje gezet te worden.

Lees verder...

Sphere of Life – love message in a box

Wat geef je iemand die je lief hebt, maar die alles al heeft? Nog meer liefde, in de vorm van een bijzonder sieraad zoals dit ‘Sphere of Life’ collier. Trouwenblog verloot twee exemplaren, lees snel verder en ontdek hoe je kans maakt.

Lees verder...

Laag budget; doe mee aan acties

Wil je een spetterende bruiloft, maar hebben jullie helaas niet zo’n ruim budget. Geen probleem. Wist je dat er online allerlei leuke acties te vinden zijn. Zo kun je nu een paar bruidsschoenen winnen ter waarde van 250,- euro! Wie weet heb je geluk.

Lees verder...

Win Wolkie Talkie set voor spetterende huwelijksfoto’s

Heb je vorige week het artikel gelezen over de Wolkie Talkie? Zag je het al helemaal zitten om de foto’s van je bruiloft zo iets extra’s te geven? Dan hebben we goed nieuws. Trouwenblog mag namelijk een bruidspaar blij maken met een setje!

Lees verder...

Win gratis huwelijk bij Glossy

Durfde Glossy het anderhalf jaar geleden nog aan om een echtscheiding weg te geven, nu schenkt het glamourblad een volledig gesponsord huwelijksfeest; van jawoord tot huwelijksnacht. Ren snel naar de winkel en haal de huidige editie (tot 15 november in de winkel).

Lees verder...

Win De bruiloft @Trouwenblog

Gestresst nu je huwelijk steeds dichterbij komt? Trouwenblog heeft de oplossing: jij gaat gewoon lekker ontspannen met een goed boek. Daarom geven we de roman ‘De bruiloft’ weg. Een humoristisch en sterk verhaal over familieleven, liefde, ouderschap en vriendschap.

Lees verder...

Handboek voor jouw bruiloft winnen @trouwenblog

Ga je trouwen dan mag ‘Handboek voor jouw bruiloft’ niet op je nachtkastje ontbreken. Deze gids is een must-have voor iedere bruid. Dankzij dit boek verloopt de stressvolle dag uit je leven glaasjes, succesvol en precies zoals jij gepland hebt. Trouwenblog mag vijf exemplaren weggeven.

Lees verder...

Win Bridesmaids-pakket en tel af tot 7 juli!

Bridesmaids is een hilarische romantische komedie van de makers van Knocked Up & The 40-Year Old Virgin, met onder andere Kristen Wiig, Maya Rudolph, Rose Byrne, Chris O’Dowd, Ellie Kemper, Wendi McLendon-Covey en Melissa McCarthy. Ontvlucht alle bruidsstress en kom in de bioscoop tot rust. Trouwen.blog.nl mag drie pakketten weggeven met leuke goodies. Bridesmaids draait

Lees verder...