Win kaartjes voor The Five-Year Engagement

Zin om alle bruidsstress even te ontvluchten, dan hebben we een leuke film gespot waar je samen met je vriendinnen kan bijkomen. Vanaf volgende week draait The Five-Year Engagement in de bioscoop en wij mogen kaartjes weggeven voor een speciale voorvertoning.

The Five-Year Engagement is een hilarische comedy van de makers van Knocked Up met in de hoofdrol Jason Segel en Emily Blunt. Zij spelen een jong stel dat op weg naar het altaar diverse hindernissen tegenkomt.

Bekijk alvast de trailer en bezoek de site.

Zin om maandagavond 25 juni deze film alvast te bewonderen, laat dan een reactie achter of tag jezelf in de foto op onze Facebook-pagina. Zondag aan het begin van de avond maken we de winnaars bekend!

Lees ook:Vandaag in de bioscoop!
Lees ook:Maid of Honour
Lees ook:Win Bridesmaids-pakket en tel af tot 7 juli!
Lees ook:Trouwen in Disney-jurk van Alfred Angelo
Lees ook:Huwelijk in Librije’s Hotel

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>