Kim Kardashian deelt huwelijksgeluk: win droombruiloft

Kim Kardashian deelt haar huwelijksgeluk graag met anderen. Daarom organiseert ze via haar website een speciale actie. Toekomstige bruidjes maken kans op een bruiloft, zoals die van Kim en haar man Kris Humphries.

De bruid krijgt – net als de bruidsmeisjes – een jurk van Vera Wang. Aangezien het echt om een bruiloft in de sfeer gaat van de Kardashians, gaat het dus om een jurk die geïnspireerd is op de jurk die Kim droeg. Verder kun je schoenen van Giuseppe Zanotti, een tas van Judith Leiber, een make-over en een nieuwe keuken verwachten.

Lees hier meer over hoe je kans maakt op deze droombruiloft.

Lees ook:Niet alles hoeft duur te zijn
Lees ook:Scheiding J.Lo – terugblik huwelijk met Marc Anthony
Lees ook:Margot en Jason uit Goes winnen Sky Radio Droombruiloft
Lees ook:Kelly Osbourne heel gelukkig dat ze gaat trouwen
Lees ook:Trouwjurk van wol

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>