Rubriek: Filmpjes

De leukste, handigste en grappigste filmpjes over trouwen

Starwars bruiloft

Dit stel zij zo fan van Starwars dat ze dolgraag helemaal in deze stijl wilde trouwen. Mij gaat het wel wat te ver, maar als zij het leuk vinden.. Het is wel weer eens een keer heel wat anders. Zie het filmpje hieronder!

Lees verder...

Toffe video als uitnodiging bruiloft

Leuk dat je ziet dat steeds meer bruidsparen zich willen onderscheiden en het anders aanpakken. Er zijn dan ook steeds meer alternatieven voor alles. Trouwen in een rode jurk kan, geen gastenboek, maar een video gastenboek en zo kan ik nog wel even doorgaan. Dit stel moest ook hebben gedacht: Ja wij willen echt wat

Lees verder...

Geweldige entree naar het altaar

Dit filmpje is wel zo onwijze hit! Het is al de wereld rond gegaan! JK Wedding Entrance. Wat ziet het er onwijs leuk uit! Zo zie je dat trouwen helemaal niet truttig of stijf hoeft te zijn. Je moet er alleen wel zelf wat van maken! Dat heeft dit koppel ook gedaan. Als je een

Lees verder...

Bruiloft Willem Alexander en Maxima

Wie heeft het nou eigenlijk wel droog gehouden toen Willem Alexander en Maxima gingen trouwen? De bruiloft is dan wel even geleden, maar dit blijft een geweldig fragment om te zien! En de bruidsjurk van Maxima is toch écht geweldig!!

Lees verder...

Bridezilla Highlights!

Je wilt trouwen, maar toch écht niet op zo'n manier! Ik zou zeggen sluit ze een weekje op en kijk of ze dan op een normale manier kunnen trouwen. Zie dit filmpje van het nieuwe seizoen van Bridezillas!

Lees verder...

Favo dans!

Het is echt heel leuk als je van je eerste dans iets speciaals maakt! Ik heb ook een dans gids geschreven. Mocht je nog niet weten welke dans jullie willen gaan doen.. Ik vind dit een erg leuk voorbeeld. Je ziet vaak van die verassings dansen. Ook erg leuk hoor, maar het is ook heel

Lees verder...

De echte Weddingcrashers

Je kent de film de Weddingcrashers wel. Dit filmpje is ook een absolute Weddingcrash. Het zou je maar gebeuren op je trouwdag. Gelukkig is iedereen er goed vanaf gekomen en konden ze allemaal aanwezig zijn op de receptie.

Lees verder...

Hoe kun je een date scoren op een bruiloft

Hoe kun je een date scoren op een bruiloft? Een bruiloft is de plek om een date te vinden. Een trouwfeest is een feest van de liefde en iedereen is daarom ook helemaal in de mood! Dit filmpje is gericht op de mannelijke gast, stap voor stap leggen ze uit hoe je het moet aanpakken.

Lees verder...