Rubriek: Colofon

Colofon

Trouwenblog: vakantie-update

De redactie van Trouwenblog heeft recent genoten van een inspirerende vakantie. Helaas hebben we tijdens onze afwezigheid wel een aantal mooie bruiloften gemist, zoals het huwelijk van Prins Albert en zijn Charlene. En wat te denken van het ja-woord van Kate Moss? Natuurlijk nemen we deze trouwerijen nog even in beeld.

Lees verder...

Trouwenblog op twitter!

Het laatste nieuws van http://trouwen.blog.nl volg je vanaf nu ook op twitter. Volg @trouwenblog en ontdek de nieuwste trends op huwelijksgebied. Natuurlijk houden we je ook op de hoogte van opmerkelijke trouwnieuwtjes en de bruiloften van beroemdheden.

Lees verder...

Trouwen.blog.nl weer actueel

Vandaag vier de romantiek hoogtij. Daarom is er volgens mij geen geschiktere dag dan Valentijnsdag om trouwenblog nieuw leven in te blazen. Dagelijks zal ik jullie op de hoogte houden van de laatste trouwnieuwtjes. Dit moet de plek worden waar je inspiratie op doet voor je huwelijk.

Lees verder...

Most funniest wedding pics

Zeg nou eens eerlijk.. Er is toch geen beter vermaak dan leedvermaak? In dat kader dacht ik dat het leuk zou zijn om de "most funniest wedding pics" eens op een rij te gaan zetten. Ik ben op internet eens gaan speuren en het heb zoveel geweldige foto's gevonden! Normaal gesproken ben ik een heel

Lees verder...