Rubriek: Gasten

Alles voor en over de bruiloft gasten

Handig: verlanglijstjessite WeGive.nl

“Waar kan ik je blij mee maken?’ hebben jullie waarschijnlijk al ontzettend vaak gehoord. Hoe fijn is het, dat je nu op WeGive een online verlanglijstje kunt samenstellen waarop je meerdere items zet; van groot tot klein en van vriendelijk geprijsd tot iets duurder. Zo kan de gever zelf bepalen waar hij of zij voor

Lees verder...

Geen cadeaus, maar giften voor huwelijk

Greg Louganis en zijn verloofde Johnny Chaillot willen geen cadeaus, maar giften voor hun huwelijk. De Amerikaan, die furore maakte als schoonspringer in de jaren tachtig van de vorige eeuw, heeft samen met zijn vriend vier goede doelen uitgekozen.

Lees verder...

Steps organiseert Wedding Event in Utrecht

Modeketen Steps organiseert, na alle positieve reacties in Maastricht, op zondag 18 augustus ook een speciaal ‘Wedding Event’ in haar winkel op de Oude Gracht in Utrecht. Op dit ‘Wedding Event’ biedt Steps vrouwen die binnenkort te gast zullen zijn op een bruiloft, hulp bij het selecteren van hun feestelijke outfit. Styliste en modeblogger Edith

Lees verder...

Kondig je bruiloft aan met een filmpje

Wil je zeker weten dat vrienden en familie bij je bruiloft aanwezig kunnen zijn? Wacht dan niet met het versturen van trouwkaartjes tot zes weken voor de bruiloft. Nee, geef de datum al veel eerder door. Bijvoorbeeld via een leuk filmpje.

Lees verder...

Zo voelen gasten zich thuis op je bruiloft

Je trouwdag blijft je je hele leven bij.Hoewel de hele dag in zijn geheel over jullie gaat, moet je je gasten niet vergeten. Vaak hebben zij een lange reis achter de rug om je bruiloft bij te wonen. Laat ze zich van de eerste tot de laatste minuut welkom voelen op het huwelijksfeest.

Lees verder...

Jan Smit klaar voor droombruiloft

Jan Smit is (nog) niet zenuwachtig voor z’n huwelijk, zo vertelt hij aan RTL Boulevard. Morgen stapt hij in het huwelijksbootje met Liza Plat op het eiland Sint Maarten.

Lees verder...

Gastenlijst huwelijk Kim Kardashian telt vele celebs

Kim Kardashian en haar aanstaande Kris Humphries lijken heel Hollywood uit te nodigen voor hun huwelijk. Zo zijn Jennifer Lopez, Justin Bieber, Will and Jada Smith, Ryan Seacrest, Eva Longoria, Kanye West, Jay Z, Beyonce, Demi Lovato en Selena Gomez van harte welkom. Nadenken over een cadeau hoeven ze niet. Het bruidspaar heeft namelijk al

Lees verder...

Gastenlijst samenstellen zonder ruzie!

Weddingplanner Inge Bergakker geeft iedere maand antwoord op dringende vragen van bruidsparen. Deze keer staat het de gastenlijst centraal. Wat doe je met vervelende familieleden en ex-en?

Lees verder...

Gastenlijst huwelijk prins William en Kate Middleton bekend

De ex-en van Prins William en Kate Middleton behoren tot de opvallendste gasten op het koninklijke huwelijk aanstaande vrijdag. William heeft maar liefst vier van zijn vorige vriendinnen uitgenodigd. Arjen van der Horst vertelt wie er nog meer bij zijn.

Lees verder...