Win Hartenwens @trouwenblog en vraag je lief ten huwelijk

Verras jouw Valentijn dit jaar met een Hartenwens, een mooi houten hart met je persoonlijke boodschap erin gegraveerd. Wat dacht je van een huwelijksaanzoek? Van elk hart gaat een deel van de opbrengst naar de Hartstichting. Een dubbel mooi gebaar! Wil jij zo’n hart winnen, lees dan snel verder?

Een Hartenwens is een originele manier om je hart te laten spreken. Op de website mijnhartenwens.nl kun je eenvoudig zo’n mooi, white washed houten hart bestellen en jouw persoonlijke boodschap erin laten graveren. Zo kun je je lief natuurlijk via dit hart ten huwelijk vragen…

Als je een keuze hebt gemaakt, kun je bij je bestelling aangeven of je het hart op je eigen adres wilt ontvangen of direct naar je geheime liefde wilt laten opsturen. Anoniem of voorzien van een afzender, alles is mogelijk!

Door een hart te bestellen help je meteen mee in de strijd tegen hart- en vaatziekten. Van elk hart wordt een deel van de opbrengst gedoneerd aan de Nederlandse Hartstichting. De harten zijn gemaakt van FSC hout, eerlijk geproduceerd en voorzien van een milieuvriendelijke verflaag.

Een Hartenwens is vanaf € 14,95 te bestellen via www.mijnhartenwens.nl.

Winnen!
Wil jij kans maken op deze prijs, doe dan snel mee!

1. Volg @trouwenblog op twitter en stuur ons het volgende berichtje: @trouwenblog ik volg jullie en maak daarmee kans op de Hartenwens voor Valentijn. Doe ook mee: http://bit.ly/xZITaR.
2. Natuurlijk vind je onze Facebook-pagina leuk. Heb je nog niet op ‘like’ geklikt, doe dit dan snel en tag jezelf in de foto, die op ons prikbord staat.
3. Mail naar [email protected] waarom jij dit hart kunt gebruiken.

Lees ook:Win: Greetz uitnodigingen voor jouw bruiloft
Lees ook:Win Wolkie Talkie set voor spetterende huwelijksfoto’s
Lees ook:Sphere of Life – love message in a box
Lees ook:Trouwenblog op twitter!
Lees ook:Love & Marriage volgens De Gelderlander

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>