Rubriek: Beroemd

Bruiloften van de Rich & Famous

Lady Gaga gaat trouwen!

Op 14 februari heeft acteur Taylor Kinney, Lady Gaga ten huwelijk gevraagd. Nadat de grote vraag gesteld was, ging het koppel uiteten in het restaurant van Gaga’s familie in New York. Stefani Germanotta (28) werd een paar dagen later met een brede grijns gefotografeerd. Ze probeerde de verlovingsring onder haar hand te verbergen. In 2011

Lees verder...

Redden Snooki en JWOWW het tot het altaar

MTV’s favoriete guidettes zijn terug voor weer een nieuw seizoen Snooki & JWOWW. Seizoen 3 staat volledig in het teken van ‘love and mariale’. Snooki en Jionni zijn druk bezig met het plannen van hun bruiloft. Maar tussen Jenni en Roger is er vrij weinig veranderd, behalve de ‘big, fat, juicy’ ring aan Jenni’s vinger.

Lees verder...

Homohuwelijk in GTST: Lucas Sanders en Menno Kuiper trouwen

In de succesvolle RTL 4-serie ‘Goede Tijden, Slechte Tijden’ stapt Nederlands meest besproken gay-koppel, Lucas Sanders (Ferry Doedens) en Menno Kuiper (Dave Mantel) vanavond eindelijk in het huwelijksbootje. Voor ‘GTST’, dat al jaren een trouw miljoenenpubliek weet te trekken, is dit het eerste homohuwelijk in de geschiedenis van de serie.

Lees verder...