Rubriek: Trouwringen

18 karaat gouden sieraden omhuld door symboliek

Petra Reijrink heeft dit jaar haar eerste exclusieve18 karaat gouden collectie gelanceerd. Een nieuwe bijzondere serie met een blijvende waarde. Een collectie die is geïnspireerd op verfijnde Franse antieke sieraden en die de herinnering van haar reizen door de wereld meedraagt.

Lees verder...

Bamboe Due Punti ringen voor ‘groen’ huwelijk

Het Italiaanse sieradenmerk Due Punti komt dit najaar met de Zen-collectie: ringen van silicone met schakels van 100% gerecycled bamboe, die door hun flexibiliteit om ieders vinger passen en tegelijkertijd ook stevig zijn. Prachtig voor stellen die voor een ‘groen’ huwelijk gaan, of als je je lief heb een bijzondere ring ten huwelijk wil vragen.

Lees verder...

Unieke trouwringen printen met 3D printer

In Oss kunnen stellen bij het atelier van Cober trouwringen hun eigen unieke trouwringen laten ontwerpen en printen en vervolgens gieten in goud, witgoud of ander edelmetaal. De ontwerper Vincent Cober ontwerpt samen met het huwelijkskoppel in spé de hoogstpersoonlijke en unieke trouwringen aan de hand van persoonlijke wensen, kenmerken en smaak van het stel.

Lees verder...

Diamonds are a girl’s best friend: Casa Gi

Diamanten hebben een grotere aantrekkingskracht op vrouwen dan goud. Casa Gi is expert in het combineren van deze twee meest aantrekkelijke materialen in de wereld. De klassieke ‘Pavé’ collectie, bestaande uit ringen met minimaal 100 diamanten per ring, is dan ook moeilijk te weerstaan.

Lees verder...

Opvallende trouwring: The Infinity

Wil je een opvallende ring, maar ben je geen liefhebber van bling bling. Dan is The Infinity misschien wel iets voor jullie. Je hoeft je ook geen zorgen te maken dat je vingers met de jaren iets dikker worden, want dan groeit deze trouwring gewoon mee.

Lees verder...

Hoe krijgen jullie de trouwringen op de grote dag

Hoe nemen jullie de trouwringen in ontvangst op jullie grote dag? Hebben jullie een schattig neefje of nichtje die ze brengt. Krijgt jullie hond deze belangrijke taak. Of kiezen jullie voor een moderne variant, zoals het stel in het onderstaande filmpje. Zij kregen de ringen via een helikoptertje.

Lees verder...

Bijzondere ringen van Phie Art Jewels

Een trouwring kies je niet zomaar. Voor diegene die een wat exclusievere en creatieve uitstraling willen hebben bij de uitstraling van deze token of love is er in Alkmaar een atelier in een authentiek pand waar deze worden gesmeed. Phie Art Jewels heeft met haar unieke collectie van handgemaakte en pure sieraden voor die belangrijke

Lees verder...

Bekijk brochure met diverse trouwringen

Heb je echt nog geen idee wat voor trouwringen jullie willen, bekijk dan de onderstaande brochure. Als je een ring ziet, die je wil dan kun je deze bij de juwelier omschrijven. Dat maakt het kiezen al iets makkelijker. Is dit echt je droomring dan kun je ook langsgaan bij een goudsmid, die kan de

Lees verder...