Rubriek: Decoratie

Decoratie tips voor je bruiloft

Naamslinger ook leuk voor huwelijk

Het bruidspaar verrassen met een mooie blijvende versiering voor het huis. Denk dan eens aan de persoonlijke naamslingers van KiddyColors.com. Deze kun je in roze, blauw en tijdloos zwart-wit-grijs bestellen.

Lees verder...

Enveloppendoos op kleur gemaakt met graveerplaatje

Bij het plannen van zo’n bijzondere dag staat je niet stil bij dingen als diefstal, maar helaas worden er elk jaar meldingen gemaakt van gestolen enveloppen, dit is zeer waarschijnlijk wanneer de enveloppen worden blootgesteld en makkelijk voor het grijpen zijn. Een enveloppendoos biedt uitkomst.

Lees verder...

IKEA heeft alles voor de aankleding huwelijksfeest

Gaan jullie in het klein trouwen en geven jullie daarna een feestje thuis? Dan kun je je gasten verrassen door je huis om te toveren in een echte feestlocatie. IKEA heeft allerlei leuke producten, waarmee je je woning perfect kan stylen. Van decoratie, tot servies en alles daar tussenin.

Lees verder...

Trouwen in een thema

Er zijn natuurlijk meerdere manieren om je trouwdag aan te kleden. Je kunt groots uitpakken of het juist heel intiem houden. Voor welke bruiloft je ook kiest, met een persoonlijke touch maak je het hoe dan ook tot een onvergetelijke dag. Wat ik zelf wel een leuk idee vind, is om de hele huwelijksdag aan

Lees verder...

Sfeervolle candlebags van Sfeerhof op je bruiloft

In de zomer of winter, binnen of buiten … op iedere bruiloft zorgen de candlebags voor gezellige sfeer. Deze lichtzakjes hebben een modern Zweeds design, strakke vormgeving, zijn gemaakt van brandvertragend, biologisch afbreekbaar papier en kunnen zonder problemen opnieuw worden gebruikt. De bags zijn te verkrijgen vanaf 1,75 euro en beschikbaar in 3 maten: small

Lees verder...

Allemaal lekkers op deserttable tijdens je huwelijk

Een stijlvol aangeklede deserttable met koekjes, taarten, cupcakes en allerlei snoepgoed als eyecatcher van een bruiloft; in Amerika is het een trend. Celebrities als Oprah, Kourtney Kardashian en Victoria Beckham laten de mooiste deserttables opdekken voor hun feesten.

Lees verder...