Xander de Buisonjé spreekt en zingt op Droombruiloft Sky

Verliefde koppels opgelet: de inschrijving voor Sky Radio’s Droombruiloft is geopend! Xander de Buisonjé zal het bruidspaar persoonlijk toespreken en toezingen! Maar er staat nog meer op het spel dit jaar: denk aan een fantastische plechtigheid met culinaire heerlijkheden in restaurant De Glazen Ruimte van topkok Ramon Beuk, een huwelijksreis naar een 5 sterrenresort op Bali, chique vervoer, ringen, outfits en nog veel meer. Sky Radio’s Droombruiloft staat dit jaar gepland op de prachtige datum 12-12-12.

Inschrijven kan via skyradio.nl. Liefdeskoppels met trouwplannen kunnen hier een foto van zichzelf uploaden en aangeven aan welk liedje zij samen een speciale herinnering hebben. Daarna kunnen luisteraars een week lang via een stemronde hun voorkeur bekend maken. De 101 koppels met de meeste stemmen gaan door, en hieruit zal uiteindelijk door de computer het winnende koppel worden gekozen. Wie dat zijn wordt op 2 oktober bekendgemaakt. Deze geluksvogels zullen twee maanden later op kosten van Sky Radio en in aanwezigheid van Xander de Buiosonjé in de echt worden verbonden.

Het wordt de zesde editie van de Sky Radio Droombruiloft, waar ieder jaar een topartiest als speciale gast aanwezig is. Tijdens eerder edities waren bijvoorbeeld Marco Borsato, Alain Clarke en VanVelzen er om de dag een extra gouden randje te geven.

Lees ook:Margot en Jason uit Goes winnen Sky Radio Droombruiloft
Lees ook:Xander de Buisonjé trouwt winnaars Droombruiloft
Lees ook:Voorlopig laatste huwelijken Raadhuisplein Leidschendam-Voorburg
Lees ook:Robbie Williams gaat niet trouwen
Lees ook:Homohuwelijk bestaat tien jaar!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>