Win gratis bruiloft op de Veluwe

Ondernemers op de Veluwe zijn een bijzonder initiatief gestart. Zij willen dit najaar als team belangeloos een fantastische trouwdag organiseren voor een bijzonder stel mensen. Ze zoeken hiervoor een bruidspaar uit de regio dat het verdient om in het zonnetje gezet te worden.

Zelf geen middelen en/of mogelijkheden heeft voor een mooie dag. Of ken je een echtpaar dat al getrouwd ìs maar, om wat voor reden dan ook, toen geen mooie, blije bruiloft heeft gehad? Bezoek dan www.trouwenopdeveluwe.nl. Reacties dienen voor 18 februari binnen te zijn.

Lees ook:Ontwerp je trouwkaart zelf
Lees ook:Schrikkelhuwelijk op 29 februari populair
Lees ook:Trouwring route
Lees ook:Echtpaar 80 jaar getrouwd record in NL!
Lees ook:Bas Muijs ceremoniemeester Welkom op mijn Bruiloft

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>