De Trends in trouwmode voor 2016

Laten we er niet omheen draaien, er is maar één middelpunt op een bruiloft en dat is de bruid. Zij is degene die alle blikken zal vangen. Zeker wanneer haar bruidsjurk ‘helemaal 2016′ is.

Vintage

Ook in 2016 dendert de vintagetrend door modeland. Niet verwonderlijk want vintage-mode is nu eenmaal stijlvol, romantisch en klassiek. Kant, bloemen en een mooie belijning maken van de trouwdag een sprookje.

Aandacht voor de rug

Juist voor een bruid is het belangrijk dat de achterkant van haar japon mooi afgewerkt is. De trend van lage of schitterend bewerkte ruglijnen speelt op die behoefte in. Elegant met kanten applicaties of knoopjes of juist sexy met een onbewerkte lage rug.

De mouw is terug

Was eerder strapless de trend, in 2016 komen de mouwen en schouderbandjes helemaal terug. Dit komt natuurlijk helemaal tot zijn recht bij een bruidsjurk met de al eerder genoemde lage rug.

Voor de bruidegom

Met alle vanzelfsprekende aandacht voor de bruid blijft het zaak dat de bruidegom natuurlijk niet vergeten wordt. Ook hij mag stralen op zijn eigen bruiloft en doet dit met een trouwpak wat mooi en stijlvol is.
Wil je stijlvol voor de dag komen, dan kies je voor de Italiaanse stijl. Op maat gemaakte pakken die gesneden zijn in een slank silhouet en vervaardigt zich van de mooiste moderne stoffen. Denk verder aan mooie details als glanzende knopen of trendy patronen en de bruidegom steelt naast de bruid de show.

Maatpakken uit Amerika

Toegegeven ‘Amerika en Stijlvol’ zijn niet altijd twee woorden die vaak in één zin gebruikt lijken te worden. Toch is het een misvatting dat er in het land van de onbegrensde mogelijkheden geen stijl mogelijk is.

Integendeel. Voor een trendy trouwpak kun je in 2016 niet om de Amerikaanse stijl heen. Korte modellen, combinaties door stofgebruik en kleur, tinten en jasjes met ronde halzen. In deze stijl is, net als in het land van herkomst, veel mogelijk en dat geeft de bruidegom een ongekende vrijheid.

Lees ook:Trouwkaarten: de laatste trends
Lees ook:Bruidstaart van speelgoed
Lees ook:Trouwjurk jaren 50
Lees ook:Winterse bruidsaccessoires
Lees ook:Tekst voor je trouwkaart

1 Reacties // Reageer

One thought on “De Trends in trouwmode voor 2016

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>