Winterse bruidsaccessoires

7425In de winter trouwen heeft iets magisch. De winter brengt een knusse sfeer met zich mee wat helemaal past bij een bruiloft. En denk eens aan de mooie trouwfoto’s die je kunt maken in de winter wanneer het sneeuwt. Dit worden geheid romantische foto’s.
Wat je natuurlijk wel mist in de winter is de warmte. Buiten trouwen is dan ook (vaak) geen optie. Maar het maken van de foto’s kan natuurlijk altijd buiten.
Zorg er als bruid dan wel voor dat je de juiste accessoires hebt om helemaal te genieten van de mooiste dag van je leven!

Winterse bruidsjurk

Naast de standaard strapless trouwjurken heb je ook jurken met lange mouwen. Dit kan heel handig en warm zijn in de winter. je kunt bijvoorbeeld een bruidsjurk kiezen met lange mouwen van zijde of kant. Dit maakt de jurk niet ouderwets maar juist stijlvol. Wil je toch liever een strapless bruidsjurk? Dan doe je er goed aan om de juiste accessoires aan te schaffen.

Bolero

Een bolero is een goede accessoire om te hebben als je in de winter gaat trouwen. Ook kun je gaan voor een jasje of en cape. Ben je echt op zoek naar iets met een luxere uitstraling? Kies dan voor een Stola van veren of kunstbont. Houd jezelf warm.

Bruidshandschoenen

Bruidshandschoenen ook zeker aan te raden in de winter. Tegenwoordig zijn de bruidshandschoenen niet meer zo ouderwets als men denkt. Bruidshandschoenen kunnen juist heel elegant en stijlvol overkomen als ze van kant of zijde zijn. Je maakt de bruidsoutfit helemaal af hiermee en je hebt het niet koud.

Denk ook aan je bruidsmeisje(s)

Zijn er bruidsmeisjes aanwezig op jouw bruiloft? Dan is het ook verstandig om te denken aan hun betreft de kou. Ook voor bruidsmeisjes heb je leuke accessoires om ze warm te houden, zodat je ze mee kunt nemen tijdens de fotoshoot. Vaak hebben zij een soortgelijke mini trouwjurk aan. Heeft zij ook geen mouwtjes? Denk dan aan een kinder stola of cape.

Geen reacties // Reageer