Rubriek: Planning

Handige informatie over het plannen van een bruiloft

Jaqueline Veldkamp van PAUWeddings vertelt

Na het organiseren van bruiloften van vriendinnen, werden het al gauw die van kennissen. Daar moest ze met een organisatorische achtergrond wel wat mee doen! Jacqueline heeft niet zo maar voor de naam PAUWedding gekozen. Ze vertelt vandaag op Trouwenblog meer over haar werk.

Lees verder...

Goedkoop trouwen, doe je zo

Trouwenblog heeft een handig artikel gespot op de pagina Vrouw van de Telegraaf. Sarah Glasbergen geeft tips over hoe je goedkoop kunt trouwen.

Lees verder...

Regen op je bruiloft… Dit kun je doen

Regen op je bruiloft is verschrikkelijk. Zelf heb ik de buienradar continu in de gaten gehouden en hadden we het geluk dat het zonnetje scheen toen we de foto’s gingen maken. Maar het zich ook wel eens tegen. Dit kun je dan doen.

Lees verder...

Gezamenlijk cadeau voor bruidspaar bij Easygiven

EasyGiven.com is gelanceerd. Dit is een online platform, waar men makkelijk een gezamenlijk cadeau kan organiseren. Op de site wordt collectief gespaard en een cadeau uitgezocht. EasyGiven.com wil de nadelen rondom de organisatie van een gezamenlijk cadeau ondervangen.

Lees verder...

Eigen huwelijk regelen met nieuwe online tool

RegelJeEigenBruiloft.nl begeleidt bruidsparen stap voor stap bij het organiseren van een perfecte bruiloft. Weddingplanner Margot Nieuwold ontwikkelde de website om bruidsparen te helpen een weg te banen in de jungle van trouwinformatie op internet.

Lees verder...

Persoonlijke en interactieve verbintenis vol beleving

De trouwceremonie is het moment dat een paar ten overstaan van vrienden en familie de liefde aan elkaar verklaart. In veel gevallen wordt deze huwelijksvoltrekking uitgevoerd door een trouwambtenaar die het bruidspaar nauwelijks kent, waardoor een onpersoonlijke of saaie ceremonie kan ontstaan. De gasten zijn daarbij meestal vooral toeschouwer. Mooi Trouwen doet dat anders.

Lees verder...

Wie betaalt de rekening van je bruiloft?

Wie betaalt de rekening van jullie huwelijk? Ga je er vanuit dat je ouders deze op zich nemen, of wordt bijvoorbeeld alleen de trouwjurk door de ouders van de bruid geschonken? In Groot-Brittannië hebben ze daar onderzoek naar gedaan.

Lees verder...

Mooiste bruidsfoto’s bij elkaar

Als je inspiratie op wil doen op het gebied van bruidsfotografie dan moet je het onderstaande document echt eens doorbladeren. In BFA magazine zijn de genomineerden voor de Bruidsfoto Award bij elkaar gebracht.

Lees verder...