Rubriek: Bruidstaart

Alles over brulloft catering & Bruidstaart

Bekijk de bruidstaarten van Michael Angelo

Gaan jullie trouwen, maar weten jullie nog niet voor wat voor bruidstaart jullie gaan? Bekijk dan de brochure van Michael Angelo eens. Wat staan daar een hoop taarten in. Print de afbeelding van de taart die bij jullie past en laat toon ‘m aan de bakker bij jullie in de buurt. Misschien kan hij ‘m

Lees verder...

Bruidstaarten op een rijtje in brochure

Weten jullie nog niet hoe jullie bruidstaart eruit moet zien, bekijk dan de onderstaande brochure eens. Er staan allerlei ideetjes in. Een taart gevonden, print dan de afbeelding en laat ‘m aan de bakker zien. Daar kan hij zeker wat mee.

Lees verder...

Magazine vol taarten en cupcakes met een hartje in

Trouwenblog heeft vandaag een magazine gespot voor ieder die nog op zoek is naar een bruidstaart of juist zelf een taart wil bakken. Wat dacht je bijvoorbeeld van de cupcakes met een hartvorm aan de binnenzijde. Ze zien er hartstikke lekker uit en zijn super makkelijk te bereiden.

Lees verder...

Wie zorgt er voor jullie bruidstaart?

Het aansnijden van de bruidstaart behoort tot de hoogtepunten van iedere trouwdag. Dan moet er wel een taart zijn… In dit geval moet het bruidspaar ‘m namelijk van de grond schrapen. Bedenk dus goed wie je de verantwoordelijkheid geeft om de bruidstaart binnen te brengen.

Lees verder...

Zo maak jezelf een bruidstaart

Ik heb op YouTube een handig filmpje gevonden voor bruidsparen die hun bruidstaart zelf willen maken. Als je een recept kunt volgen, moet het lukken volgens dit Engelstalige filmpje.

Lees verder...

Geheimzinnige taart voor William en Kate

William en Kate hebben hun bruidstaart uitgekozen. De bruid bepaalde het design, terwijl de prins’ favoriete ingrediënten worden gebruikt. De banketbakker moest beloven het recept geheim te houden.

Lees verder...