Rubriek: Catering

Allemaal lekkers op deserttable tijdens je huwelijk

Een stijlvol aangeklede deserttable met koekjes, taarten, cupcakes en allerlei snoepgoed als eyecatcher van een bruiloft; in Amerika is het een trend. Celebrities als Oprah, Kourtney Kardashian en Victoria Beckham laten de mooiste deserttables opdekken voor hun feesten.

Lees verder...

IJsmeisje, het nieuwe zusje van Oestermeisje

Het geliefde Oestermeisje en haar bijzondere zusjes, het Peking-, Sushi-, Champagne- en Maraconmeisje, krijgen er een nieuw zusje bij: het IJsmeisje! Binnen deze unieke ‘cateringfamilie’, kon het ijsmeisje uiteraard niet uitblijven.

Lees verder...

Geef je bruiloft extra allure met komst Oestermeisje

Geef de mooiste dag van je leven een extra glamorous chique uitstraling door sprankelende champagne te combineren met dé ultieme liefdeslekkernij: oesters.De charmante oestermeisjes serveren de meest goddelijke oesters van topkwaliteit, met smaakvolle dressings.

Lees verder...

De nieuwe zusjes van het Oestermeisje

Het is inmiddels alweer tien jaar geleden dat het Oestermeisje haar entree maakte op feesten en evenementen. Als een ware stijlbelevenis, wist en weet zij de genodigden te fêteren op een ter plaatse geopende, kersverse oester. Al snel werd deze unieke ‘cateringfamilie’ uitgebreid met nieuwe zusjes zoals het Champagnemeisje en het Macaronmeisje. Nu is het

Lees verder...

Alain Ducasse kookt voor Prins Albert en Charlene

Prins Albert van Monaco en Charlene Wittstock stappen 1 juli in het huwelijksbootje. Inmiddels wordt er steeds meer bekend, zo ook wie (een dag na het huwelijk) het diner zal verzorgen. Sterrenkok Alain Ducasse is de gelukkige.

Lees verder...

Koninklijke bruidstaart en catering

Wat krijg je tijdens een koninklijk huwelijk voorgeschoteld. Een leuk fragment van de NOS over de bruidstaart en de catering. Taartenmaakster Fiona Cairns heeft de bruidstaart gebakken.

Lees verder...

Wat staat er op het koninklijke menu?

Gerookte zalm, blinis van rode biet, kwarteleitjes bestrooid met zout en speciale kruiden – het zijn een aantal van de hapjes die de gasten tijdens het huwelijk van prins William en Kate Middleton geserveerd krijgen. In totaal zijn er meer dan 10.000 warme en koude couverts; zo’n zestien per persoon.

Lees verder...

McBruiloft – vier huwelijk in fastfoodketen

Veel geliefden leren elkaar in Hong Kong kennen in de McDonald’s. Hier springt de fastfoodketen slim op in. Je kunt er vanaf januari namelijk je huwelijksfeestje vieren met hamburgers, appeltaart en een ballonnenring met de wereldberoemde M.

Lees verder...