Bijzondere trouwringen voor een bijzondere bruiloft

7596Bij een bijzondere bruiloft horen natuurlijk ook bijzondere trouwringen. Er zijn veel verschillende trouwringen op de markt. Bezoek een aantal bekende en minder bekende juweliers om inspiratie op te doen. Het is ook mogelijk om jouw ontwerp te laten maken. Dit kost iets meer, maar dan heb je wel een unieke, aparte trouwring.

Verschillende soorten trouwringen

Iedereen wilt wel een unieke trouwring. Dit kun je op verschillende manieren realiseren. Met het kiezen van de trouwringen kun je laten zien dat je een eigen smaak hebt. Ga bijvoorbeeld voor witgouden of platina trouwringen. Deze modellen hebben alle een eigen uitstraling. Verder is een trouwring in geheel goud of geheel zilver natuurlijk ook nog steeds een mogelijkheid. Deze kun je ook zo mooi maken als je zelf wilt.

Witgouden trouwringen

Witgouden trouwringen hebben een prachtige uitstraling en passen vaak overal bij. Witgoud is een mengsel van goud en palladium of nikkel. Het wordt soms verward met platina of zilver, omdat het qua uiterlijk en kleur heel erg op elkaar lijkt.

Platina trouwringen

Kies je voor platina trouwringen, dan praat je over exclusieve ringen. Dit komt door het hoger soortelijk gewicht en de taaiheid van platina. Het is ook nog eens het zeldzaamste edelmetaal dat zuiver, puur en waard bestendig is.

Aparte trouwringen

Naast bovenstaande mogelijkheden, heb je ook aparte trouwringen. Deze kun je bijvoorbeeld vinden bij Bijzonderetrouwringen.nl. Het zijn ringen met een aparte vormgeving welke weer een uitzonderlijke uitstraling met zich meenemen. Ook kun je kiezen voor een aparte kleur zoals zwart, wit, rood of wellicht een combinatie hiervan. Je kunt het zo gek niet bedenken. Bedenk samen met je partner wat voor unieke trouwring jullie willen en bekijk de mogelijkheden hierin. Alleen de opmerking “wij zijn op zoek naar iets unieks” is tegenwoordig niet meer genoeg. Er is meer mogelijk dan je in eerste instantie zou denken. Houd er wel rekening mee dat het de bedoeling is dat je er voor de rest van je leven mee rond loopt.

Geen reacties // Reageer