Trouwkaarten: de laatste trends

Het is zo ver! Jullie gaan trouwen. De locatie is uitgezocht en jullie zijn klaar om elkaar het ja-woord te geven. Toch moeten er nog een paar dingen gedaan worden voordat het feest kan losbarsten. En een van die dingen is de gasten uitnodigen. Je wil natuurlijk met de kaart de sfeer van de bruiloft neerzetten. Dit is lastiger gezegd dan gedaan. Hieronder volgen de laatste trends.

Bohemian

De bohemain-stijl is helemaal hot! Niet alleen voor trouwkaarten maar ook als kledingstijl en lifestyle. De mooie kleuren en patronen geven een trouwkaart een vrolijke uitstraling. Is dit helemaal jullie stijl? Er zijn genoeg mooie kaarten in deze stijl te vinden!

Romantisch

Dit spreekt natuurlijk voor zich. Deze stijl is tijdloos. Trouwen is romantisch en als jullie bruiloft ook in deze stijl is, dan kun je genoeg prachtige kaarten vinden. Hartjes, bloemetjes en vogeltjes geven de kaart een lieve uitstraling. Mocht je dit als man niet zo leuk vinden, dan zijn er ook wat stoerdere kaarten te vinden.

Puur

Houden jullie niet van al die poespas? Dan kunnen jullie kiezen voor trouwkaarten met het thema ‘puur’. Zachte kleuren en mooie vormen zorgen voor een rustige uitstraling. Het klinkt misschien een beetje saai, maar bedenk je: less is more. En dat kan juist heel chique uitpakken.

Vintage

De oude stijl is weer helemaal terug van weggeweest. Een kaart in het zwart-wit of juist in kleur met mooie rozen. Alles is mogelijk! Is jullie bruiloft ook in vintage-stijl? Laat dit zien doormiddel van de uitnodiging. En vermeldt ook de dresscode erbij.

Al deze uitnodigingen kun je online maken. Lekker makkelijk en nog leuk om te doen ook. Je kunt de kaart naar wens maken en via internet verzenden naar de genodigden. Voor 18:30 uur bestelt, is de volgende dag bij de ontvanger in huis!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>