Zo vind je jouw ideale trouwschoenen

bridal-636018

Je hebt je trouwjurk gevonden, maar welke schoenen doe je eronder aan? Het vinden van de perfecte trouwschoenen is niet altijd even gemakkelijk, want wat wil je nu eigenlijk en wat staat goed? Wij geven je een aantal tips om jouw ideale schoenen voor je perfecte dag te vinden!

1. Kies voor comfortabel

Ja, je schoenen moeten prachtig zijn, maar bedenk wel dat je er ook een hele dag op moet lopen. Zorg dus voor comfortabele schoenen zodat je eventueel ook de mogelijkheid hebt om er op te kunnen dansen tijdens het feest. Daarnaast is het slim om ze van tevoren alvast een aantal keren te dragen, zodat je ze vast ingelopen hebt.

2. Bereid je voor

Blind op zoek gaan naar mooie schoenen is niet verstandig. Je weet nog niet precies wat je wilt waardoor je teveel keuze hebt of juist geen keuze kan maken. Je kunt diverse voorbeelden van trouwschoenen op internet vinden. Sla de mooiste op je telefoon op of print ze uit. Zo kun je vooraf al een selectie maken van schoenen die jij mooi vindt en bij je jurk passen. Dit maakt de zoektocht naar de perfecte schoen een stuk makkelijker.

3. Neem een foto mee tijdens het shoppen

Je schoenen moeten natuurlijk wel bij je jurk staan, maar je hele jurk meenemen tijdens het shoppen is misschien wat overdreven. Maak daarom vooraf een foto van je jurk en neem deze mee. Dan weet je zeker dat het er ook goed uitziet!

4. Kies de juiste hakken

Nogmaals, je moet de hele dag op deze schoenen rondlopen. Ben je niet gewend om op hoge hakken te lopen? Doe dat dan ook niet op je trouwdag! Kies voor een paar gemakkelijke pumps waar je de gehele dag goed op kunt lopen. Je wilt op je trouwdag niet onderuit gaan of met pijn aan je voeten rondlopen. Je hoeft niet perse naar een trouwzaak voor schoenen voor je bruiloft, een chique pump kan er net zo mooi uit zien onder jouw jurk!

5. Begin op tijd

Een huwelijk plannen kost tijd, maar zoals iedere vrouw weet kost schoenen kopen ook veel tijd. Plan op tijd een aantal dagen in om met je vriendinnen op zoek te gaan naar jouw perfecte schoenen, zodat je niet op het laatste moment voor een paar moet gaan die je eigenlijk niet zo mooi vind. Neem je tijd, daar geniet je later zeker van!

Geen reacties // Reageer