Alles voor je vrijgezellenfeest – Win pakket!

Organiseer je binnenkort een vrijgezellenfeest, omdat je beste vriend gaat trouwen? Is je zus binnenkort de bruid en gun je haar een knalfeest als ongetrouwde vrouw? Neem dan eens een kijkje bij Alles voor je Vrijgezellenfeest.

Deze website heeft echt een heleboel leuke goodies. Wat denk je van leuke sjerpen, sluiers en knipperende broches? Of zoek je een geinige hoed, mankini of ‘send me home’-labels. Ze hebben van alles in hun assortiment en voor een leuke prijs. Ook fijn… tenslotte geef je aan een onvergetelijke vrijgezellenfeest al ontzettend veel geld.

Kennismaken met het ruime assortiment van Alles voor je vrijgezellenfeest? Doe dan mee aan de actie van Trouwenblog en win een leuk pakket. Met daarin voor de bruid bijvoorbeeld een bunny set, party poppers, een sjerp en een wegwerpcameraatje met flitser.

Winnen!
Het beste idee voor een vrijgezellenfeest wint dit pakket (mocht het om de aanstaande bruidegom gaan, dan volgt er natuurlijk een mannenpakket). Mail jullie plan naar [email protected], evenals je adresgegevens. Deze actie loopt tot 1 mei. De winnaar ontvangt het pakket per post.

www.allesvoorjevrijgezellenfeest.nl

Lees ook:Film-tip Cheerful Weather for the Wedding
Lees ook:Win: Greetz uitnodigingen voor jouw bruiloft
Lees ook:Paraderen over de catwalk tijdens vrijgezellenfeest
Lees ook:Laag budget; doe mee aan acties
Lees ook:Win Bridesmaids-pakket en tel af tot 7 juli!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>