Laag budget; doe mee aan acties

Wil je een spetterende bruiloft, maar hebben jullie helaas niet zo’n ruim budget. Geen probleem. Wist je dat er online allerlei leuke acties te vinden zijn. Zo kun je nu een paar bruidsschoenen winnen ter waarde van 250,- euro! Wie weet heb je geluk.

iPromise organiseert deze actie in samenwerking met speciaalzaak Tsjari. Al sinds 1997 is Tsjari toonaangevend in merken en collecties bruidsschoenen, gelegenheidsschoenen en avondschoenen. Deze speciaalzaak vindt zijn oorsprong in Breda, en heeft een ruime ervaring in het volgen van de trends binnen de hedendaagse trouwmode.

Klik hier en ontdek meer over de actie.

Lees ook:Droom jij van een Vera Wang trouwjurk?
Lees ook:Ja ik wil…trouwen in Breda
Lees ook:Bruidshoek zet nieuwe collecties op een rijtje
Lees ook:Maar 70.000 huwelijk in 2012; laagste aantal sinds 1944
Lees ook:Emiel Ratelband in een trouwjurk

1 Reacties // Reageer

One thought on “Laag budget; doe mee aan acties

  1. Kirsten

    Spectaulaire actie:
    Voor aanstaande bruidsparen die op zoek zijn naar een geschikte locatie voor hun bruiloft is er goed nieuws; om de benoeming als trouwlocatie te vieren komt De Nieuwe Liefde met een spectaculaire actie. Het eerste bruidspaar dat hun bruiloft boekt bij De Nieuwe Liefde krijgt 50% korting op de gehele factuur.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>