Win Wolkie Talkie set voor spetterende huwelijksfoto’s

Heb je vorige week het artikel gelezen over de Wolkie Talkie? Zag je het al helemaal zitten om de foto’s van je bruiloft zo iets extra’s te geven? Dan hebben we goed nieuws. Trouwenblog mag namelijk een bruidspaar blij maken met een setje!

Wolkie Talkie laat oude tijden herleven en voegt er iets extra’s aan toe. Het principe is simpel: je pakt een praat- of denkwolkje, schrijft er met een stift een tekst op en neemt de foto. Nadat de foto genomen is, wis je de teksten eenvoudig weg met de wisser op de stift en begin je opnieuw. Of zoals ze bij Wolkie Talkie zeggen: Let your Wolk do the Talk!

Wie een setje Wolkie Talkies koopt, ontvangt twee praatwolkjes en een denkwolkje. Daarnaast zitten er in een setje drie stiften met een wissertje op de dop. Om de praat- en denkwolkjes zo goed mogelijk uit de verf te laten komen, zit er aan de achterkant een handvat. Wie op de website www.wolkietalkie.nl een setje bestelt, betaalt € 19,95.

Winnen!
Wil jij kans maken op de Wolkie Talkie-set, doe dan snel mee!

1. Volg @trouwenblog op twitter en stuur ons het volgende berichtje: @trouwenblog ik volg jullie en maak daarmee kans op de Wolkie Talkie-set.
2. Natuurlijk vind je onze Facebook-pagina leuk. Heb je nog niet op ‘like’ geklikt, doe dit dan snel en tag jezelf in de foto, die op ons prikbord staat.
3. Mail naar [email protected] waarom jij deze set kunt gebruiken.

Lees ook:Wolkie Talkie geeft foto extra sfeer
Lees ook:Maak gastenboek met Wolkie Talkie
Lees ook:Win Hartenwens @trouwenblog en vraag je lief ten huwelijk
Lees ook:Sphere of Life – love message in a box
Lees ook:Win: Greetz uitnodigingen voor jouw bruiloft

1 Reacties // Reageer

One thought on “Win Wolkie Talkie set voor spetterende huwelijksfoto’s

  1. Patricia de Ryck Auteur

    Deze actie is gesloten.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>