Rubriek: Vrijgezellenfeest

Vrijgezellenfeest organiseren: acht tips!

Wanneer je beste vriend of vriendin gaat trouwen dan moet er natuurlijk wel eerst een vrijgezellenfeest georganiseerd worden. Maar vergis je niet daar komt nog heel wat bij kijken! Hieronder vind je 8 tips voor het organiseren van een onvergetelijk vrijgezellenfeest.

Lees verder...

Ontvoering tijdens vrijgezellenfeest kan je duur komen te staan

Het plannen van een vrijgezellenfeest is natuurlijk geweldig. De meest bizarre ideeën komen voorbij. Maar let er wel op dat je met de uitvoering niet voor paniek zorgt. In Utrecht belden bijvoorbeeld maar liefst dertig buurtbewoners 112 toen ze een groepje mannen met bivakmutsen een andere man zagen ontvoeren.

Lees verder...

Beauty momentje tijdens vrijgezellenfeest

Tegenwoordig zijn we altijd ‘on the go’ en een beauty momentje voor jezelf of samen met een van je vriendinnen zit er vaak niet in. Maar hoe makkelijk zou het zijn als jij jouw beauty moment niet op hoeft te zoeken, maar het naar jou toekomt. En dat bijvoorbeeld tijdens het vrijgezellenfeest van je zus

Lees verder...

Vrijgezellenfeest met Hotspotroute in Rotterdam

Zit jij in de organisatie van het vrijgezellenfeest van een van je beste vrienden. Heb je werkelijk geen idee wat te doen, ga dan naar Rotterdam. Tijdens de Hotspotroute ontdek je in één avond de beste plekken van de Maasstad: de pittoreske Oude Haven, het historische Maagd van Hollandkwartier en het culturele hart van de

Lees verder...

Jokertje’s Jawoord vanaf april op RTL 5 te zien

Na het huwelijk van Barbie kunnen we op RTL 5 ook genieten van het huwelijk van Robert Minderhoud alias Jokertje uit Oh oh Cherso. Althans, als zijn vriendin Shana Dolphen nog met hem wil trouwen, nadat hij de bloemetjes heeft buiten gezet tijdens een vrijgezellenweek met Sterretje, Matsoe Matsoe en jeugdvriend Ricardo.

Lees verder...

Hotspotroute Rotterdam geïntroduceerd

Deze week lanceert de horecatop van Rotterdam ‘Hotspotroute Rotterdam’. Deze route is hét antwoord op een onvergetelijke avond uit in de Maasstad. In één avond bezoek je alle places-to-be die het metropool te bieden heeft.

Lees verder...

Tips voor het organiseren van een vrijgezellenfeest

Tegenwoordig is het geen unieke activiteit om een vrijgezellenfeest te organiseren voor een vriend of familielid. Paintball of een dagje uit Limburg zijn voorbeelden van zulke activiteiten. Maar voor je de kroeg in kunt duiken, is een goede voorbereiding noodzakelijk.

Lees verder...

Bridal shower: gids voor een leuk feestje

In Nederland is het nog relatief nieuw: de bridal shower. Dit is een feestje naast of in plaats van een vrijgezellenfeest, waarbij de bruid allerlei leuke cadeautjes voor de bruiloft krijgt. Maar vooral is het een gezellige middag met familie en vrienden.

Lees verder...