Win Bridesmaids-pakket en tel af tot 7 juli!

Bridesmaids is een hilarische romantische komedie van de makers van Knocked Up & The 40-Year Old Virgin, met onder andere Kristen Wiig, Maya Rudolph, Rose Byrne, Chris O’Dowd, Ellie Kemper, Wendi McLendon-Covey en Melissa McCarthy. Ontvlucht alle bruidsstress en kom in de bioscoop tot rust. Trouwen.blog.nl mag drie pakketten weggeven met leuke goodies. Bridesmaids draait vanaf 7 juli in de bioscoop.

Het leven van Annie (Kristen Wiig) is een puinhoop: ze gelooft niet meer in de liefde en is altijd blut. Ze wordt door haar beste vriendin Lillian (Maya Rudolph) als getuige op haar bruiloft gevraagd. Wanneer de hele groep bruidsmeiden op een wilde trip naar Las Vegas gaat, leidt dit tot gênante situaties en hilarische blunders met de bruiloft als eindstation.

Bekijk de trailer:

Winnen!
Wij mogen drie pakketten weggeven met daarin een make-up spiegeltje, lipbalm en een make-up tasje. Stuur een mailtje naar de redactie waarin je aangeeft waarom jij dit pakket goed kunt gebruiken. Vergeet daarbij niet je naam en adresgegevens achter te laten. De winnaars krijgen het pakket dan ook direct thuis gestuurd.

Ga voor meer informatie over de film naar www.bridesmaids.nl of bezoek de speciale Facebook-pagina.

Lees ook:Live huwelijk bij Bridesmaids
Lees ook:Bridesmaids op dvd en blu-ray
Lees ook:Endless Love nu in de bioscoop (Win!)
Lees ook:Win kaartjes voor The Five-Year Engagement
Lees ook:Alles voor je vrijgezellenfeest – Win pakket!

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Win Bridesmaids-pakket en tel af tot 7 juli!

  1. Pingback: Live huwelijk bij Bridesmaids | Trouwen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>