Rubriek: Beauty

Alles voor een “beautiful” bruid! Bruidskapsels, Beauty Tricks, Adviezen, Trends en meer!

Winterse bruidsaccessoires

In de winter trouwen heeft iets magisch. De winter brengt een knusse sfeer met zich mee wat helemaal past bij een bruiloft. En denk eens aan de mooie trouwfoto’s die je kunt maken in de winter wanneer het sneeuwt. Dit worden geheid romantische foto’s. Wat je natuurlijk wel mist in de winter is de warmte.

Lees verder...

Make-up als Kate Middleton en Hillary Duff tijdens huwelijk

Wil jij er net zo prachtig uit zien als Kate Middleton en Hillary Duff toen zij in het huwelijksbootje stapten? Daar hoef je echt geen dure visagist voor in te huren. Zoals je eerder misschien al hebt gelezen, heeft Kate Middleton haar make-up ook zelf gedaan. Een handig filmpje met DIY-tips.

Lees verder...

Doe zelf je make-up; romantische look

Kate Middleton heeft haar eigen make-up gedaan tijdens de bruiloft. Dat kun jij ook. Bekijk het onderstaande filmpje maar eens. Je krijgt volop tips voor een zachte, romantische look. Pas vooral op met dramatische make-up.

Lees verder...

Vintage make-up look door je bruiloft

Vandaag een filmpje van Brides waarin wordt uitgelegd hoe je een vintage make-up look kunt creëren. Als je trouwens op ‘vintage’ zoekt, kun je op Trouwenblog nog meer tips ontdekken voor een vintage-bruiloft.

Lees verder...

Unieke sieraden van Phioro voor de bruid

Okay, je moet er voor naar Dubai, maar wat heeft Phioro de mooiste sieraden. Zoek je bijvoorbeeld unieke oorbellen, of een opvallende hanger dan moet je het onderstaande filmpje eens bekijken. Een goudsmid in de buurt kan vast ook helpen bij de realisatie van zo iets mooist voor je grote dag.

Lees verder...

Make-up tips van Rosemary Wright

De beste visagisten van Ierland, Rosemary Wright geeft in het onderstaande filmpje make-up tips. Waar moet je op letten bij de look voor je grote dag?

Lees verder...

Slank in 28 dagen met metabolismedieet

Wil je voor je bruiloft afvallen, dan hebben we weer een dieet ontdekt dat misschien wel iets voor jou is. ‘Het Metabolismedieet’ van Haylie Pomroy. Sterren als Jennifer Lopez, Cher en Reese Witherspoon hebben er de nodige kilootjes mee verloren. In vier weken verlies je naar verwachting tien kilo.

Lees verder...

Chloé Ally Solid Perfum Necklace

Chloé stelt voor… Ally, Chloé’s nieuwste parfumaccessoire, die vanaf deze herfst in gelimiteerde oplage verkrijgbaar is. Een prachtig sieraad voor de bruid, die tijdens haar grote dag heerlijk wil ruiken.

Lees verder...