Rubriek: Nieuws

Trouw nieuws

Economen onderzochten: Trouwen maakt gelukkig

Het is bekend dat getrouwde mensen gelukkiger zijn. De vraag is alleen of dit komt omdat gelukkige mensen trouwen of dat je echt gelukkiger wordt van trouwen? Naar deze vraag is onderzoek gedaan. De economen John F. Helliwel en Shawn Grover van The National Bureau of Economic Research hebben onderzocht dat je wel degelijk gelukkiger van

Lees verder...

Haar allerlaatste wens: één dag als stralende bruid

Bron: Telegraaf.nl Begin mei 2013 krijgt Ariejanne van der Plas (28) verschrikkelijk nieuws. Als alleenstaande moeder van twee kinderen krijgt Ariejanne te horen dat ze baarmoederhalskanker heeft. Een jaar later hoort ze dat dit is uitgezaaid naar haar lever. De wereld van haar jonge leven stortte in. Voordat ze afscheid zou nemen van alles wat

Lees verder...

52 procent stellen heeft geen seks tijdens huwelijksnacht

Maak je niet druk als je na je huwelijk geen puf meer hebt voor de huwelijksnacht. Uit onderzoek blijkt namelijk dat maar liefst 52 procent van de stellen geen seks heeft. Bij 13 procent van de dames komt dat, omdat ze te veel hebben gedronken.

Lees verder...

Locaties in Hengelo sneller geschikt voor huwelijk

Goed nieuws voor stellen die in Hengelo willen trouwen. We lezen in Tubantia dat gelegenheden waar per jaar minsten vier huwelijken worden voltrokken, aangemerkt kunnen worden als vaste trouwlocatie. Nu kun je op vijf vaste plekken in de gemeente trouwen.

Lees verder...

Trend: social media stilte rond bruiloft

Trouwenblog heeft weer een nieuwe trend gespot. Waar eerst iedereen fanatiek twitterde over de bruiloft waar hij of zij aanwezig was, inmiddels zien we die statusupdates steeds minder voorbij komen. Dit komt, omdat steeds meer bruidsparen aangeven dat ze dat niet willen. Ze verbieden genodigden om te Facebooken, Instagrammen of Twitteren.

Lees verder...

Minder gratis huwelijken door flitshuwelijk Winterswijk

Minder gratis huwelijken door het flitshuwelijk in Winterwijk, dat lezen we in De Gelderlander. Ken je het flitshuwelijk nog niet? Dat is een korte, zakelijke huwelijksvoltrekking die zich beperkt tot de wettelijke formaliteiten. Dit kan iedere dag aan de balie worden afgesloten.

Lees verder...

Reporter onderbreekt huwelijk voor verslag aardbeving

De Chinese tv-reporter Chen Ying liet haar eigen huwelijk voor wat het was en ging meteen de straat op om verslag te doen toen de vreselijke aardbeving in China toesloeg. In haar bruidsjurk en met boeket in de handen interviewt ze geschrokken mensen.

Lees verder...