Sphere of Life – love message in a box

Wat geef je iemand die je lief hebt, maar die alles al heeft? Nog meer liefde, in de vorm van een bijzonder sieraad zoals dit ‘Sphere of Life’ collier. Trouwenblog verloot twee exemplaren, lees snel verder en ontdek hoe je kans maakt.

Sphere of Life is een nieuwe sieradenlijn die internationaal al erg succesvol is. En niet voor niks, want alleen al met de verpakking maak je een gebaar van liefde. Feestelijk verpakt in een glimmende bol op een bed van satijn.

De lijn bestaat uit oorbellen en colliers en armbanden met de keuze uit wel honderd verschillende hangertjes, ieder met een eigen unieke boodschap. Denk aan ‘Light my fire’, ‘Reach for the stars’ ‘Love is all around’ of gewoon ‘I Love You’. Het perfecte cadeau voor Valentijnsdag of voor een speciaal aanzoek!

Adviesverkoopprijs: € 89,00
Meer info: Sphere of Life

Trouwen.blog.nl mag 2 van deze prachtige sieraden met de boodschap ‘My missing piece’ weggeven. Wil jij iemand anders of jezelf een collier met hanger cadeau doen?

Mail dan naar [email protected] en leg uit waarom jij dient te winnen. Vergeet niet je naam en adres te vermelden.

Je vergroot je kans om te winnen door deze winactie te promoten op twitter en facebook. Dit kan via onderstaand manieren. Je naam gaat dan twee keer in de koker, waaruit de winnaars worden getrokken.
a. Volg @trouwenblog op twitter en verstuur het volgende bericht: Ik volg @trouwenblog en maak kans op een collier van Sphere of Life. Doen jullie ook mee: http://bit.ly/tI4xOQ.

b. Natuurlijk vind je onze Facebook-pagina leuk. Heb je nog niet op ‘like’ geklikt, doe dit dan snel! Op onze Facebook-pagina ontdek je de afbeelding van dit collier. Tag jezelf in de foto en deel deze actie met je vrienden (klik op delen).

Lees ook:Win Hartenwens @trouwenblog en vraag je lief ten huwelijk
Lees ook:Win Wolkie Talkie set voor spetterende huwelijksfoto’s
Lees ook:Win: Greetz uitnodigingen voor jouw bruiloft
Lees ook:Trouwenblog op twitter!
Lees ook:Trouwenblog op Facebook!

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Sphere of Life – love message in a box

 1. Patricia de Ryck Auteur

  De actie sluit vandaag om 00.00 uur.

    /   Reply  / 
 2. Veerle L

  Superleuke actie! Ik ben fan van jullie op FB en mailtje volgt zo meteen ;-)

    /   Reply  / 
 3. Morren Noella

  Schitterende win actie die ik like @Nolleke Morren , twitter @Noella1962 en ga nu mijn email verzenden. Succes iedereen :-)

    /   Reply  / 
 4. Patricia de Ryck Auteur

  De winnaars hebben een mailtje ontvangen.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>