Trouwkaarten die bij jullie passen

trouwkaarten reclamelandEen bruiloft regelen is absoluut geen sinecure. Met al die kleine en grote beslissingen die je moet nemen, wil het wel eens gebeuren dat sommige zaken voor je uit geschoven worden tot het (bijna) te laat is. Wees daar alert op, zeker als het gaat om de uitnodigingen. Die moet je absoluut op tijd versturen. Het is namelijk wel de bedoeling dat iedereen ruim van te voren weet dat jullie gaan trouwen.

Trouwkaarten als visitekaartje

Je zou er misschien niet onmiddellijk aan denken, maar trouwkaarten zijn belangrijker dan je wellicht beseft. Immers het is de aankondiging die de toon zet, het visitekaartje voor jullie bruiloft om het zo maar te noemen. Deze kaart zegt zoveel meer dan de kale feiten van de bruiloft. Natuurlijk, datum, tijd en locatie zijn cruciaal wanneer je wilt dat je gasten op tijd present zijn maar de opmaak en stijl zijn minstens even belangrijk.

Jullie bruiloft: jullie stijl

Er is een hele lijst van regels die je volgens de ‘kenners’ moet kennen en opvolgen voor je de kaarten kunt versturen. Maar die kun je best aan je laars lappen als die strikte etiquette niet bij jullie past. Het is jullie dag en dus hoef je je niet in een keurslijf te laten persen.

Wees op tijd met versturen

Houdt er in ieder geval rekening mee dat de trouwkaarten op tijd verstuurd worden. Je gasten moeten ruim van te voren weten voor welk onderdeel van de bruiloft ze zijn uitgenodigd en (ook niet onbelangrijk) wat de dresscode is. Voor de rest is ieder bruidspaar vrij om de invulling van de uitnodigingen zelf te bepalen, het is jullie feestje!

Zelf ontwerpen

Om het allemaal zo persoonlijk mogelijk te maken, kun je de kaarten natuurlijk helemaal zelf ontwerpen en ook enveloppe bedrukken. Want dan krijgen je gasten de trouwkaarten die helemaal op jullie lijf zijn geschreven. Met zelf ontworpen kaarten laat je zien wie jullie zijn en hoe jullie in het leven staan en geef je van te voren al een mooi aandenken aan jullie huwelijk.

Geen reacties // Reageer