Win bioscoopkaartjes voor romantisch drama Anna Karenina

‘Anna Karenina’ is een romantisch drama van regisseur Joe Wright (‘Atonement’, ‘Pride & Prejudice’). Het tragische liefdesverhaal dat nu te zien is in de bioscoop is gebaseerd op het wereldberoemde boek van Leo Tolstoy. Trouwenblog mag kaartjes voor deze film verloten!

‘Anna Karenina’ is het tijdloze verhaal over een buitenechtelijke liefdesrelatie in het  tsaristische Rusland van 1874. De prachtige en levenslustige Anna (Keira Knightley) voelt zich gevangen in haar liefdeloze huwelijk met de hooggeplaatste ambtenaar Alexei Karenina (Jude Law). Wanneer ze graaf Vronsky (Aaron Taylor-Johnson) leert kennen, ontstaat er een gepassioneerde affaire met tragische gevolgen. Een film die je gezien moet hebben! Hij draait inmiddels in het hele land.

www.annakarenina-film.nl & www.facebook.com/AnnaKareninaNL

Winnen!

Wij mogen bioscoopkaartjes verloten voor deze romantische film. Wil jij samen met je liefje genieten, laat dan een reactie achter onder dit bericht en vertel waarom jullie nu wel een ontspannen uitje verdienen.

Lees ook:27 dresses
Lees ook:Elizabeth Taylor overleden: de vrouw van de acht huwelijken
Lees ook:Vandaag in de bioscoop!
Lees ook:James bond gaat trouwen
Lees ook:Win kaartjes voor The Five-Year Engagement

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Win bioscoopkaartjes voor romantisch drama Anna Karenina

 1. Gé Geurtsen

  Lijkt me leuk om te bezoeken in de kerstvakantie!

    /   Reply  / 
 2. Bea de Rue

  dat wil ik wel mooie romantische film, ik ben er gek op

    /   Reply  / 
 3. Marja

  Ik zou met mijn man naar deze film willen gaan. Hij gaat af en toe met zijn collega naar actiefilms, en ik met mijn vriendin naar een komedie. Maar we gaan nooit samen. Het lijkt me zo gezellig/romantisch, helemaal met deze film :D

    /   Reply  / 
 4. Maikel

  Na een jaar hard werken breekt de vakantie nu bijna aan en wat is er dan leuker om die te beginnen met het bezoeken van deze mooie film?

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>