Win gratis huwelijk bij Glossy

Durfde Glossy het anderhalf jaar geleden nog aan om een echtscheiding weg te geven, nu schenkt het glamourblad een volledig gesponsord huwelijksfeest; van jawoord tot huwelijksnacht. Ren snel naar de winkel en haal de huidige editie (tot 15 november in de winkel).

Er zit een stijgende lijn in het aantal huwelijken per jaar; de grens van 73.000 zal in 2011 overschreden worden. Voor glamourblad Glossy een reden om een aanstaand bruidspaar een volledig verzorgde huwelijksdag aan te bieden. Deze glamourbruiloft zal volledig gesponsord worden door onder meer een huwelijkslocatie, een taartarchitect, fotograaf, goudsmid, cateraar, champagnemerk, visagist, kapper, bruidskledingzaak en een hotel. Eigenlijk precies zoals menig Hollywoodster in het huwelijk treedt, met de bruiloft van Kim Kardashian van afgelopen zomer als absoluut toppunt; zij kreeg zelfs nog geld toe.

Wie mee wil dingen om de mooiste dag van hun leven door Glossy te laten organiseren, moet de opdracht uit de nieuwe editie van Glossy uitvoeren. De Glossy ligt tot 15 november in de winkels.

Lees ook:Geen huwelijk voor Ben Saunders en Yvonne Coldeweijer
Lees ook:Bruidsbeurzen in Limburg: Roermond en Maastricht
Lees ook:Tijdschrift Glossy zoekt trouwfoto’s voor productie
Lees ook:Bruidsbeurs Gelderland: Ermelo, maandag 21 november
Lees ook:Stiekem huwelijk voor Patty Brard; wel groot feest

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>