Allemaal lekkers op deserttable tijdens je huwelijk

Een stijlvol aangeklede deserttable met koekjes, taarten, cupcakes en allerlei snoepgoed als eyecatcher van een bruiloft; in Amerika is het een trend. Celebrities als Oprah, Kourtney Kardashian en Victoria Beckham laten de mooiste deserttables opdekken voor hun feesten.

Deserttable stylist Shari Bhattoe, eigenaresse van het bedrijf Shaar, brengt deze trend naar Nederland. Met haar bedrijf Shaar geeft zij bruiloften het wow-effect door deserttables op te dekken en te versieren in alle denkbare stijlen, zoals in pasteltinten voor een trouwerij. Niet alleen de tafel wordt bekleed, ook het tafellaken, de rietjes, bekertjes, het bestek, de bloemversiering en de achtergrond zijn onderdeel van de deserttables van Shaar.

Deserttables voor klein en groot budget
Shari Bhattoe styled, bakt en shopt voor alle wensen van haar klanten. “Voor ieder budget is er een stijlvolle deserttable te realiseren. Ik kan zelf de chocoladetruffels en cakejes bakken maar ik kan ze ook kant-en-klaar in de delicatessenwinkel kopen of in hun favoriete restaurant bestellen. Dit concept is echt voor mensen die eens wat anders willen!” aldus Shari Bhattoe.

www.shaar.nl

Lees ook:Na internethetze geen pasfee meer in China bij Vera Wang
Lees ook:Inspiratie voor de Stylish bruid!
Lees ook:De zoektocht naar een trouwjurk binnen jouw eigen budget
Lees ook:Komisch servies van Brits koningshuis
Lees ook:Stijlvol verschijnen op jouw Best Friend’s Wedding

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>