Alain Ducasse kookt voor Prins Albert en Charlene

Prins Albert van Monaco en Charlene Wittstock stappen 1 juli in het huwelijksbootje. Inmiddels wordt er steeds meer bekend, zo ook wie (een dag na het huwelijk) het diner zal verzorgen. Sterrenkok Alain Ducasse is de gelukkige.

Op de site van Royalty – het grootste blad over royals lezen we dat het paar heeft gekozen voor een mediterrane keuken. “Waarbij met name producten uit de eigen regio worden gebruikt. Waar mogelijk zijn dat gewassen van het landgoed van de prins.” Er worden Zuid-Afrikaanse wijnen geschonken. Ook dat is niet vreemd, want de verloofde van de prins is daar geboren.

Lees ook:Albert en Charlene kiezen voor Belgisch servies
Lees ook:Trouwring vergeten? Nee, prins William wil geen ring dragen
Lees ook:Brand tijdens bruiloft in restaurant BEAU (Chalet Brakkestein)
Lees ook:Huwelijk prins William en Kate Middleton: een lijstje
Lees ook:Prins Carlos gaat trouwen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>