McBruiloft – vier huwelijk in fastfoodketen

Veel geliefden leren elkaar in Hong Kong kennen in de McDonald’s. Hier springt de fastfoodketen slim op in. Je kunt er vanaf januari namelijk je huwelijksfeestje vieren met hamburgers, appeltaart en een ballonnenring met de wereldberoemde M.

Voor McBruiloft betaal je 952 euro. Voor dat geld krijg je cadeautjes, roze uitnodigingen met een gouden M en versieringen. Bij te bestellen zijn een jurk van witte ballonnen of een taart van ballonnen. Er is al volop interesse voor deze bijzondere feestlocatie.

Lees ook:Trouwen op Ameland; daar hangt een prijskaartje aan
Lees ook:Sprankelende ringen van Bigli
Lees ook:Alles over trouwlocaties en tarieven in Veenendaal
Lees ook:Trouwjurken vanaf 99 euro
Lees ook:Trouwen in Simpelveld wordt duurder

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>