IJsmeisje, het nieuwe zusje van Oestermeisje

Het geliefde Oestermeisje en haar bijzondere zusjes, het Peking-, Sushi-, Champagne- en Maraconmeisje, krijgen er een nieuw zusje bij: het IJsmeisje! Binnen deze unieke ‘cateringfamilie’, kon het ijsmeisje uiteraard niet uitblijven.

Het IJsmeisje is, evenals haar zusjes, een speciaal opgeleide dame die haar gasten voorziet van smaakpapillenstrelende lekkernijen. In dit geval: ijsjes! Voorzien van een exclusief voor haar ontworpen outfit, serveert zij tijdens feesten, partijen en events, op professionele wijze verrukkelijke bolletjes ijs. Het ijs, dat vervaardigd is door de creatieve ijsmakers het IJscuypje, wordt zowel in traditionele, als eigentijdse smaken aangeboden.

www.oestermeisje.nl

Lees ook:Oestermeisje of haar zusjes op je huwelijk?
Lees ook:De nieuwe zusjes van het Oestermeisje
Lees ook:Geef je bruiloft extra allure met komst Oestermeisje
Lees ook:Bruiloften verboden in islamcentrum
Lees ook:Zomerse kleurrijke sieraden van Angeli Dolci

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>