De nieuwe zusjes van het Oestermeisje

Het is inmiddels alweer tien jaar geleden dat het Oestermeisje haar entree maakte op feesten en evenementen. Als een ware stijlbelevenis, wist en weet zij de genodigden te fêteren op een ter plaatse geopende, kersverse oester. Al snel werd deze unieke ‘cateringfamilie’ uitgebreid met nieuwe zusjes zoals het Champagnemeisje en het Macaronmeisje. Nu is het tijd om deze smaakvolle formule verder uit te breiden…

Nieuw is het Pekingmeisje; een speciaal opgeleide dame, die evenals zoals haar zusjes een speciale heup riem draagt met stylish voorraadbakjes, vanuit waar zij heerlijke pannenkoekjes vult met malse Pekingeend, springonions, komkommer en een onmisbare Peking Duck dressing. Het Broodmeisje gaat voor de authentieke homemade stijl. Ze introduceert de smaakmaker van Bakkerij van Maanen: het Duinenbrood. Dit is een meergranenbrood waaraan zonnebloempitten en lijnzaad zijn toegevoegd, zodat het brood extra vol van smaak is. Het Broodmeisje serveert het brood met huisgemaakte toppings, terwijl zij zich onder de gasten begeeft en de knapperigste broodjes serveert vanuit een speciaal vooor haar ontworpen, stijlvolle ‘heupriem’.

www.oestermeisje.nl

Lees ook:Oestermeisje of haar zusjes op je huwelijk?
Lees ook:IJsmeisje, het nieuwe zusje van Oestermeisje
Lees ook:Geef je bruiloft extra allure met komst Oestermeisje
Lees ook:Luxe manchetknopen voor de stijlvolle man
Lees ook:Past deze stijl bij jou?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>