Wat staat er op het koninklijke menu?

Gerookte zalm, blinis van rode biet, kwarteleitjes bestrooid met zout en speciale kruiden – het zijn een aantal van de hapjes die de gasten tijdens het huwelijk van prins William en Kate Middleton geserveerd krijgen. In totaal zijn er meer dan 10.000 warme en koude couverts; zo’n zestien per persoon.

Op 29 april worden deze hapjes – die vast verrukkelijk zijn – gemaakt door 21 koks. Zal deze brigade groot genoeg zijn? Het klinkt zo weinig voor 10.000 hapjes… Ach ze zullen vast de keukenhulpjes niet meegeteld hebben.

Lees ook:Jan Smit niet bang voor mediacircus rond huwelijk
Lees ook:Bruidsbeurs Kasteel Woerden: maandag 20 februari
Lees ook:Liefdesfair 3 februari Noordwijk: geniet van de liefde!
Lees ook:Geen bruidsboeket maar windmolentjes
Lees ook:Schrappen in je gastenlijst

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>