Geef je bruiloft extra allure met komst Oestermeisje

Geef de mooiste dag van je leven een extra glamorous chique uitstraling door sprankelende champagne te combineren met dé ultieme liefdeslekkernij: oesters.De charmante oestermeisjes serveren de meest goddelijke oesters van topkwaliteit, met smaakvolle dressings.

Deze dag mag het bruidspaar zich natuurlijk niet druk maken over de hapjes en drankjes voor hun gasten. Derhalve zijn het oestermeisje en haar zusjes (zoals sushimeisje of pekingmeisje) de ultieme oplossing, daar zij de gasten zelf op professionele en uiterst persoonlijke wijze benaderen. Een perfecte combinatie kan natuurlijk gemaakt worden met het champagnemeisje. Tijdens het live openen van de oesters, vertellen zij tevens een aantal leuke feitjes en weetjes, waardoor zij voor extra vermaak zorgen.

Het serveren van deze overheerlijke verse oesters geeft ieder bruiloftsfeest extra glans en allure: dé finishing touch voor een onvergetelijke dag!

www.oestermeisje.nl

Lees ook:Oestermeisje of haar zusjes op je huwelijk?
Lees ook:IJsmeisje, het nieuwe zusje van Oestermeisje
Lees ook:De nieuwe zusjes van het Oestermeisje
Lees ook:Bruidsjurk op maat bij Unielle Couture
Lees ook:Grazia lanceert speciale editie over huwelijk William & Kate

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>