Kondig je bruiloft aan met een filmpje

Wil je zeker weten dat vrienden en familie bij je bruiloft aanwezig kunnen zijn? Wacht dan niet met het versturen van trouwkaartjes tot zes weken voor de bruiloft. Nee, geef de datum al veel eerder door. Bijvoorbeeld via een leuk filmpje.

Hans en Nicolle hebben er echt iets leuks van gemaakt. Ben je niet zo creatief, dan kun je ook een save the date kaartje sturen. Of je schrijft iets over het naderende huwelijk in je kerstkaart. 2012 wordt voor jullie tenslotte een bijzonder jaar.

Wij gaan trouwen! from Hans van Wezenbeek on Vimeo.

Lees ook:Vintage inspiratie in Save the date-magazine
Lees ook:Vat jullie liefde samen in videoclip
Lees ook:Opvallende save the date: Flipbook
Lees ook:Save the date inspiratie voor je huwelijk
Lees ook:Ellemieke vermolen getrouwd

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>