Steps organiseert Wedding Event in Utrecht

Modeketen Steps organiseert, na alle positieve reacties in Maastricht, op zondag 18 augustus ook een speciaal ‘Wedding Event’ in haar winkel op de Oude Gracht in Utrecht. Op dit ‘Wedding Event’ biedt Steps vrouwen die binnenkort te gast zullen zijn op een bruiloft, hulp bij het selecteren van hun feestelijke outfit. Styliste en modeblogger Edith Dohmen zal aanwezig zijn om klanten hierover persoonlijk te adviseren. Naast informatie over ‘what to wear’ bij verschillende dresscodes wordt ook aandacht besteed aan etiquette en do’s en dont’s.

Om als gast in stijl voor de dag te komen op een bruiloft, besteden vrouwen veel tijd aan het selecteren van een geschikte outfit. De jurk is voor dit feestelijke moment het meest geliefde kledingstuk. Steps springt met haar uitgebreide jurkencollectie in op deze behoefte en organiseert inhakend op het bruiloftenseizoen haar tweede ‘Wedding Event’, deze keer in haar winkel in Utrecht (Oude Gracht 139).

Klanten worden tijdens het event feestelijk verwelkomd en kunnen onder het genot van bubbels en cupcakes als eerste kiezen uit de nieuwste (limited) Steps jurken. Styliste Edith Dohmen geeft daarbij advies onder andere over de juiste kleur outfit bij een persoonlijkheid en het juiste silhouet bij elke lichaamsvorm. Iedereen die zich op www.steps.nl aanmeldt voor het speciale event kan naast het stylingadvies van Edith Dohmen ook profiteren van allerlei andere voordelen zoals onder andere een goodiebag cadeau bij aankoop van een feestelijke jurk ook is er de gelegenheid om voor een photowall chique op de foto te gaan in de nieuwe outfit. Check de website voor meer informatie.

De jurk, een geliefd kledingstuk tijdens bruiloften, speelt een belangrijke rol in de collectie van modeketen Steps. Regelmatig biedt Steps in al haar winkels een nieuwe collectie jurken aan. Daarnaast heeft Steps vier speciale jurkenwinkels geopend waarin de jurkencollectie geheel centraal staat; ‘a tribute to the dress’. Met Dresses Shops in Amsterdam, Den Bosch, Maastricht en Utrecht (Hoog Catharijne) biedt Steps liefhebbers van jurken een locatie waar de Steps jurkencollectie(s) in een sfeervolle omgeving optimaal tot hun recht komen. Naast jurken zijn in de Dresses Shops ook rokjes, bijpassende jasjes, bolero’s, vestjes en accessoires verkrijgbaar.

De Steps winkel op de Oude Gracht in Utrecht is op 18 augustus a.s. vanaf 12 uur geopend.

Lees ook:Steps organiseert ‘Wedding Event’ in Maastricht
Lees ook:Stijlvol verschijnen op jouw Best Friend’s Wedding
Lees ook:Primeur! Trouwjurk Addy van den Krommenacker for Steps!
Lees ook:Maak kans op Steps-trouwjurk Addy van den Krommenacker
Lees ook:Trouwjurken vanaf 99 euro

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>