Jan Smit klaar voor droombruiloft

Jan Smit is (nog) niet zenuwachtig voor z’n huwelijk, zo vertelt hij aan RTL Boulevard. Morgen stapt hij in het huwelijksbootje met Liza Plat op het eiland Sint Maarten.

Het wordt een kleine en intieme bruiloft, waarbij een aantal familieleden en vrienden over zijn gevlogen naar het eiland. Pas begin deze week is bekend geworden dat het stel niet in Volendam trouwt (zoals altijd werd gedacht).

Toch heeft Jan Smit nooit het idee gehad dat de locatie geheim zou blijven. Aan RTL Boulevard vertelt hij dat de gasten acht maanden geleden te horen hebben gekregen dat ze naar Sint Maarten zouden gaan. Niemand heeft z’n mond voorbij gepraat. Pas maandag lekte het uit. Jan: “Ik heb nooit de illusie gehad dat het geheim zou blijven. Maar het is toch tot maandag gelukt, dus ik ben heel trots op de groep.”

Lees ook:Jan & Liza kiezen heel bewust voor Sint Maarten
Lees ook:Jan Smit en Liza voor tweede keer op huwelijksreis
Lees ook:Jan Smit en Liza vieren huwelijksfeest in Volendam
Lees ook:Jenny Smit niet bij het huwelijk van broer Jan?
Lees ook:Opgeven voor gratis huwelijk op St. Maarten nog mogelijk

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>