Handig: verlanglijstjessite WeGive.nl

“Waar kan ik je blij mee maken?’ hebben jullie waarschijnlijk al ontzettend vaak gehoord. Hoe fijn is het, dat je nu op WeGive een online verlanglijstje kunt samenstellen waarop je meerdere items zet; van groot tot klein en van vriendelijk geprijsd tot iets duurder. Zo kan de gever zelf bepalen waar hij of zij voor kiest. Misschien willen vrienden en familie wel samen zorg dragen voor een mooi cadeau… Of misschien kiest iemand liever voor een lief kleinigheidje.

Ook voor de gever is WeGive een uitkomst. Hoe vaak hoor je niet: ‘Verzin maar iets, ik vind alles leuk!’ En dat klinkt misschien eenvoudig, maar eenmaal in de winkel blijkt dan toch dat dat ‘alles’ lastig te vinden is.

Hoe werkt het?
Op WeGive.nl stel je met een eenvoudige scanner je verlanglijstje samen, met cadeaus uit elke webwinkel. Deze informatie deel je via Facebook, Twitter of e-mail met vrienden en familie. Na reservering van een cadeautje op de lijst, kun je doorklikken naar de website van de winkelier. Makers van het lijstje worden niet op de hoogte gehouden van de reserveringen: zo blijft het toch nog spannend wat je krijgt! Aanmelden voor WeGive kan alleen met een Facebookaccount: hierdoor hoef je niet nóg meer inloggegevens te onthouden. Je kunt zo zelfs je eigen vriendenpagina maken! Wegive.nl heeft ook een speciale inspiratiepagina waar je alvast kunt beginnen met het opdoen van leuke en originele cadeau ideeën.

Surf snel naar deze onmisbare website en laat je door de duidelijke instructiefilmpjes in de wereld van ‘de betere verlanglijstjes’ trekken.

Lees ook:Mobieltjes vormen huwelijksaanzoek
Lees ook:Gezamenlijk cadeau voor bruidspaar bij Easygiven
Lees ook:Snotteren op je bruiloft?
Lees ook:Originele bruiloft toespraak
Lees ook:Met Pimpelmees maak je mooie collage van trouwfoto’s

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>