Wittenburg Wedding zondag 19 februari

In een ambiance van romantisch en stijlvol trouwen, organiseert Kasteel de Wittenburg op zondag 19 februari 2012 de Wittenburg Wedding. Van 11.00 tot 17.00 uur zijn zowel bruidsparen als liefhebbers van een feestelijk evenement van harte welkom op het landgoed in Wassenaar.

Tijdens de Wittenburg Wedding zijn er in de kasteelzalen fraaie collecties te zien van trouwjurken, ringen, sieraden, wijnen, beauty, foto’s, uitnodigingen en bloemwerk. Met vooraanstaande merken als Schaap -/- Citroen, De Bruijn Wijnkopers, Mooi Trouwen en VanillaPod Design. De participanten staan u persoonlijk te woord en de keukenbrigade fêteert u op een exclusieve high-tea. Kasteel de Wittenburg beschikt over een van de mooiste keukens van Nederland.

Om 12.30 en 14.30 uur start de Wedding-Inspiration. In een muzikale omlijsting showt Allure-Couture de trouwjurken van Rosa Clará, presenteert Hoogeweegen Rouwers chique feestkleding en geeft weddingplanner Astrid Blaauw advies over een romantische bruiloft.

Vanzelfsprekend is de Wittenburg Wedding ook een prima gelegenheid om het kasteel op uw gemak te bekijken. Ervaar bijvoorbeeld zelf de weelde van de kasteeltuin, de luxe van de hotelkamers of het romantische van de hooggelegen bruidssuite.

De Wittenburg Wedding is vrij toegankelijk. Aanmelden per mail wordt op prijs gesteld: [email protected]. Met uw naam op de gastenlijst ben u verzekerd van een bruisende ontvangst op ons kasteel.

Overige deelnemers aan dit evenement zijn: Broken White Productions, Imagine Fotografie, Kühn Parfumerie, Rembrandt Frerichs, Rijam Videoproducties, Saxy Mr. S, Stalhouderij De Zadelhof, Sjenkels Kappers, Strak Injectables, Uniek Trouwvervoer, Van der Voort Bloemen.

Kasteel de Wittenburg
Landgoed de Wittenburg 1
2244 BV Wassenaar

Lees ook:Meer trouwlocaties in gemeente Wassenaar?
Lees ook:Trouwen anno 2012 – Minder tradities, meer exclusiviteit
Lees ook:Bruidsbeurs Kasteel Tongelaar in Mill 23 september 2012
Lees ook:Bruidsbeurs in Kasteel Tongelaar in Mill – zondag 25 maart
Lees ook:Bruidsbeurs Noord-Brabant: Mill, zondag 25 september

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>