Bruidsbeurs Kasteel Tongelaar in Mill 23 september 2012

Het sfeervolle Kasteel Tongelaar in Mill staat zondag 23 september 2012 van 12:00 tot 16:00 uur geheel in het teken van trouwen. De prachtige officiële trouwlocatie op Landgoed Tongelaar kan dan gratis bezocht worden. Landgoed Tongelaar is, met zijn bosrijke omgeving, prachtige kasteel en gemoedelijke boerderij De Benedenhof, bij uitstek de locatie om romantisch te trouwen.

Naast het beleven van de romantische sfeer die dit kasteel uitstraalt kunt u op deze dag terecht voor informatie over onder andere bruidsjaponnen, weddingplanner, trouwringen, fotograaf, catering, decoratie, bruidstaart, entertainment, trouwvervoer, videograaf en huwelijksbedankjes.

De bezoeker wordt getrakteerd op een goodiebag, een prachtig glossy magazine, spetterende bruidsshows, optredens, demonstraties, beursaanbiedingen en nog veel meer. Via de website kan de bezoeker zich aanmelden voor een gratis geschenkje op de bruidsbeurs.

De bruidsbeurs is geopend op zondag 23 september 2012 van 12:00 tot 16:00 uur. De bruidsbeurs is gratis toegankelijk en biedt de bezoekers bovendien de unieke mogelijkheid een kijkje te nemen in de verschillende zalen en de intieme binnenplaats van Kasteel Tongelaar.

Meer informatie is te vinden op de website www.bruidsbeursnederland.nl.

Kasteel Tongelaar
Tongelaar 12 -16
5451 HS MILL

Lees ook:Bruidsbeurs Noord-Brabant: Mill, zondag 25 september
Lees ook:Bruidsbeurs in Kasteel Tongelaar in Mill – zondag 25 maart
Lees ook:Bruidsbeurs Zuid-Holland: Lisse, zondag 4 september
Lees ook:Bruidsbeurs op Kasteel Keukenhof in Lisse
Lees ook:Bruidsbeurs in Regardz Hotel Heerlickheijd van Ermelo

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>