Bruidsbeurs in Kasteel Tongelaar in Mill – zondag 25 maart

Het sfeervolle Kasteel Tongelaar in Mill staat zondag 25 maart 2012 van 12:00 tot 16:00 uur in het teken van trouwen. Kasteel Tongelaar is een officiële trouwlocatie op Landgoed Tongelaar dat met zijn bosrijke omgeving, prachtige kasteel en gemoedelijke boerderij De Benedenhof, bij uitstek een locatie om romantisch te trouwen is. Speciaal voor aanstaande bruidsparen, hun familie en vrienden is er door Bruidsbeurs Nederland een inspirerende bruidsbeurs georganiseerd.

Naast het beleven van romantische sferen kunt u op deze dag terecht bij een scala aan bedrijven uit de trouwbranche die haar diensten en producten toelichten, tentoonstellen en demonstreren. De bezoekers worden onder andere getrakteerd op een goodiebag, 2 spetterende bruidsshows en diverse optredens. Via de website kan de bezoeker zich ook nog aanmelden voor een gratis geschenkje, dat op de bruidsbeurs afgehaald kan worden.

De bruidsbeurs is gratis toegankelijk en biedt de bezoekers bovendien de unieke mogelijkheid een kijkje te nemen in de verschillende zalen en de intieme binnenplaats van Kasteel Tongelaar.
Meer informatie is te vinden op de website www.BruidsbeursNoordBrabant.nl.

Lees ook:Bruidsbeurs Kasteel Tongelaar in Mill 23 september 2012
Lees ook:Bruidsbeurs Noord-Brabant: Mill, zondag 25 september
Lees ook:Bruidsbeurs op Kasteel Keukenhof in Lisse
Lees ook:Bruidsbeurs 24 september in Hotel Dennenhoeve in Nunspeet
Lees ook:Bruidsbeurs in Royal Tulip Hotel Heerlickheijd van Ermelo

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>