Bruidsbeurs Noord-Brabant: Mill, zondag 25 september

Kasteel Tongelaar is een prachtige officiële trouwlocatie op Landgoed Tongelaar. Landgoed Tongelaar is, met zijn bosrijke omgeving, prachtige kasteel en gemoedelijke boerderij De Benedenhof, bij uitstek de locatie om romantisch te trouwen. Zondag 25 september wordt hier van 12.00 tot 16.00 uur Bruidsbeurs Noord-Brabant georganiseerd. De ideale dag om de locatie eens beter te bekijken.

Een scala aan bedrijven uit de trouwbranche zal deze dag haar diensten en producten toelichten, tentoonstellen en demonstreren. De bezoeker van deze bruidsbeurs, kan genieten van de laatste trends op huwelijksgebied. Naast het beleven van de romantische sfeer die dit kasteel uitstraalt kun je op deze dag terecht voor informatie over onder andere bruidsjaponnen, weddingplanner, trouwringen, fotograaf, catering, decoratie, bruidstaart, entertainment, trouwvervoer, videograaf en huwelijksbedankjes. De bezoeker wordt getrakteerd op het prachtige glossy magazine “Huwelijk in Brabant”, spetterende bruidsshows, optredens, demonstraties, beursaanbiedingen en nog veel meer.

Bruidsbeurs Noord Brabant – Mill
Zondag 25 september 2011 van 12.00 tot 16.00 uur
Gratis toegang

Kasteel Tongelaar
Tongelaar 12 -16
5451 HS MILL
www.bruidsbeursnoordbrabant.nl
[email protected]

Lees ook:Bruidsbeurs Kasteel Tongelaar in Mill 23 september 2012
Lees ook:Bruidsbeurs Zuid-Holland: Lisse, zondag 4 september
Lees ook:Bruidsbeurs in Kasteel Tongelaar in Mill – zondag 25 maart
Lees ook:Bruidsbeurs Noord-Holland: Heiloo, zondag 18 maart
Lees ook:Bruidsbeurs Gelderland: Nunspeet, maandag 10 oktober

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>