Meer trouwlocaties in gemeente Wassenaar?

Het aantal huwelijken in de gemeente Wassenaar is de afgelopen tijd flink afgenomen. Natuurlijk is dit een landelijke trend, maar het kan ook aan het beperkte aantal trouwlocaties liggen.

De locaties die er nu zijn hebben allemaal een exclusieve uitstraling: raadhuis De Pauw, kasteel Oud Wassenaar, Kasteel de Wittenburg en landgoed Voorlinden. Bruidsparen hebben behoefte aan meer locaties en ook horecaondernemingen zouden het fijn vinden om ook bruidsparen in huis te kunnen halen.

Nu zou de gemeente natuurlijk kunnen bepalen dat alle locaties eenmalig tot trouwlocatie kunnen worden benoemd, maar dat willen ze daar niet. Ze willen namelijk dat Wassenaar een gemeente blijft met luxe trouwlocaties, zo meldt Dichtbij.nl Haaglanden-Noord.

Lees ook:Trouwlocaties in Heerenveen; Oranjerie op Oranjestein nieuw
Lees ook:Huwelijkslocaties in Zutphen alsnog geldig
Lees ook:Bruidsparen mogen locatie kiezen in Ede
Lees ook:Trouwen in pittoreske Laurentiuskerk in Ginneken
Lees ook:Fletcher Hotels heeft er drie trouwlocaties bij

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>