Bruidsbeurs Kasteel Woerden: maandag 20 februari

Wil je trouwen op een bijzondere locactie in de provincie Utrecht, dan ben je bij Kasteel Woerden aan het juiste adres. Ontdek deze unieke historische locatie tijdens de bruidsbeurs op maandag 20 februari.

Bridal Fairs organiseert van 18.00 uur tot 21.30 uur in Kasteel Woerden een sfeervolle bruidbeurs. Tijdens deze bruidsbeurs informeren diverse gerenommeerde bedrijven uit de trouwbranche de bezoekers over de vele mogelijkheden om de trouwdag bijzonder te maken.
 
Voor de vroege vogels biedt Kasteel Woerden een speciaal Bruidsbeurs Diner aan tussen 17.00 uur en 18.30 uur. Aanmelden op voorhand is gewenst en kan via [email protected].

Om 19.00 uur wordt de eerste spectaculaire bruidsshow door Bruidshuis Sposa Bella uit Hilversum gehouden. Bij voldoende animo zullen zij om 20.30 uur een tweede show organiseren. Tussen de bruidsshows in zullen de modellen een aantal bruidsjurken doorlopend showen. Onder het genot van een welkomstdrankje en hapjes kan er genoten worden van diverse demonstraties, proeverijen, live optredens, een symbolische ceremonie, rondleidingen door het kasteel etc.

Entreekosten bedragen € 4,= p.p. Jullie worden tevens ontvangen met een entreebewijs. Na het invullen hiervan ontvangen jullie een goed gevulde goodiebag.

Ga voor meer informatie naar de site van Bridal Fairs.

Lees ook:Trouwbeurs Hoek van Holland maandag 23 januari
Lees ook:Trouwen in de gemeente Woerden? Bruidsbeurs 3 september
Lees ook:Bruidsbeurs in Kasteel Tongelaar in Mill – zondag 25 maart
Lees ook:Bruidsbeurs in Montfoort: 2 april
Lees ook:Bruidsbeurs op 18 november in Kasteel Heeswijk

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>