Trouwen in de gemeente Woerden? Bruidsbeurs 3 september

Willen jullie trouwen in de gemeente Woerden, maar heb je nog vragen of zoek je informatie? Kom dan naar de bruidsbeurs op 3 september in Woerden. Voor de vijfde keer organiseert Bridal Fairs, in samenwerking met de gemeente Woerden, een bruidsbeurs in de Kloosterhoeve te Harmelen.

De gemeente is aanwezig om je te informeren over locaties, tarieven en gang van zaken. Ook zijn er bedrijven uit de trouwbranche aanwezig waar je terecht kunt voor informatie over bijvoorbeeld bruidsboeketten, trouwjurken, fotografie, trouwringen en veel meer.

Wanneer: 3 september 2012
Waar: Kloosterhoeve te Harmelen
Tijd: 18.30 – 21.30 uur
Kosten: geen
www.bridalfairs.nl

Lees ook:Bruidsbeurs in Harmelen
Lees ook:Bruidsbeurs in Brasserie Kloosterhoeve te Harmelen
Lees ook:Bruidsbeurs Zuid-Holland: Lisse, zondag 4 september
Lees ook:Bruidsbeurs 24 september in Hotel Dennenhoeve in Nunspeet
Lees ook:Bruidsbeurs Noord-Brabant: Mill, zondag 25 september

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>