Bruidsbeurs in Montfoort: 2 april

Op zaterdag 2 april 2011 is er een unieke bruidsbeurs in Montfoort. Niet één locatie, nee.. liefst drie trouwlocaties worden opengesteld voor deze bruidsbeurs. Behalve dat diverse gerenommeerde trouwbedrijven klaar staan om de bezoekers te informeren over de belangrijkste dag in hun leven, staan er leuke acties gepland.

Kasteel Montfoort
Kasteel Montfoort is één van de toptrouwlocaties die Midden Nederland rijk is. Het Kasteel heeft een sfeervolle ambiance en beschikt over diverse zalen. In één van deze zalen zal er een bruidstaartproeverij gehouden worden en kunt u genieten van al het lekkers wat gepresenteerd wordt op de sweettable. Dit wordt gehouden door niemand minder dan bruidstaart styliste Nathalie Druyts van Take the Cake uit Amsterdam.

De Commanderije:
Deze eeuwenoude locatie is een monumentaal pand (voormalig kapel) en uniek in Montfoort. De Commanderij is volledig aangepast aan de eisen van deze tijd. Hier kan men genieten van een romantische huwelijksvoltrekking en/of het aansnijden van de bruidstaart. Er kan hier zelfs een receptie of diner gehouden worden. Altijd al willen weten wat een BABS voor jou kan betekenen tijdens je ceremonie? Andrea Schipper van Ik Trouw Jou uit Amsterdam zal hier een drietal heuse “ceremonies” voltrekken. Dit zal muzikaal ondersteund worden door More Gospel Singers en Edwin Monteyn!

De Gouden Leeuw:
De trouwlocatie is volledig gemoderniseerd en herbergt een unieke combinatie van sfeer, gezelligheid en culinaire waardigheid. Deze locatie beschikt over zes zalen, een dak- én tuinterras. Om 15.00 uur wordt hier door A Cinderella Store uit Woerden een volledig op maat gemaakte trouwjurk verloot! Meld je gauw aan via de website om mee te dingen naar deze geweldige prijs!

De entree is gratis en een ieder wordt verwelkomd met een hapje en een drankje. Tevens worden er goed gevulde goodiebags uitgereikt. Ga voor meer informatie naar de website.

Lees ook:Bruidsbeurs in Kasteel Tongelaar in Mill – zondag 25 maart
Lees ook:Bruidsbeurs Kasteel Tongelaar in Mill 23 september 2012
Lees ook:Bruidsbeurs Kasteel Woerden: maandag 20 februari
Lees ook:Avondprogramma in Roode Schuur Nijkerk: 5 april
Lees ook:Bruidsbeurs Noord-Brabant: Mill, zondag 25 september

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>